Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Oostkamp

Vrijdag 17 mei 2024 15:39 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Oostkamp.

Alle handelaars in Oostkamp kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Oostkamp. Heb jij een zaak in Oostkamp en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in de Raadzaal van OostCampus, Siemenslaan 1 te Oostkamp. Burgemeester Jan de Keyser overhandigde de diploma’s en award. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Oostkamp mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 793 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Yumm- 9.08/10
Welkom bij Yumm, de gezelligste ontbijt- en lunchbar in de Kortrijksestraat, Oostkamp. Hier geniet je van gezond en lekker eten, met een focus op take-away en ter plaatse vers bereide maaltijden. Yumm biedt een heerlijke selectie van salades, bagels, wraps, en werkt uitsluitend met dagverse producten. Voor een gezellig ontbijt kun je kiezen uit verschillende yoghurts en smoothies in een sfeervol vernieuwd interieur. Hun specialiteiten zijn onder andere zelfgebrande zalm en heerlijke tomatentapenade. Bezoek Yumm voor een smaakvolle en gezonde eetervaring in het hart van Oostkamp.

Brasserie den Tijl- 9.24/10
Geniet van een heerlijk diner, lekkere snacks en salades, of proef van de vis- en vleesgerechten van Brasserie den Tijl. Ontdek de tearoom in de namiddag voor verse pannenkoeken, wafels en meer. Speciale kindergerechten en een speeltuin maken dit de ideale plek voor gezinnen. Kom langs of reserveer via hun website voor een smakelijke ervaring!

Qnails- 9.33/10
Bij QNails vind je alles voor perfecte gelnagels, van nagelproducten tot opleidingen tot nagelstyliste. Ontdek hun uitgebreide assortiment topkwaliteit producten, zoals gelpolish, acryl, nailart en meer, allemaal beschikbaar via de webshop. En met hun persoonlijke opleidingen, waarbij je na slechts 15 klanten je investering terugverdient, ben je verzekerd van professionele expertise.

Slagerij Laurenzo & Sylvie- 9.39/10
Bij Slagerij Laurenzo & Sylvie in Waardamme vind je alles voor een smakelijke maaltijd: van vers vlees en huisbereide gerechten tot feestschotels en barbecuepakketten. Bestel eenvoudig online je favoriete dagschotel, soep, belegde broodjes, kaas, charcuterie en zelfs vers brood. En voor speciale gelegenheden biedt de traiteurservice van Laurenzo & Sylvie heerlijke opties

Electro Roose- 9.46/10
Electro Roose in Oostkamp is uw elektronicazaak met een eigen leverings- en plaatsingsdienst. U vindt hier alles voor TV, audio, telefonie, tablets, gps, smart devices, huishouden, keuken en verzorging. Voor home cinema, bluetooth audio, speakers en meer bent u hier aan het juiste adres. Ze bieden ook hoogwaardige camera's, cameralenzen, videocamera's en fotoframes voor hobby- en professionele fotografen. Bescherm uw woning met rookmelders en inbraakalarmen van topkwaliteit, en beheer uw huis met domoticasystemen voor ventilatie, verwarming en beveiliging. Daarnaast biedt Electro Roose luchtbehandelingssystemen en een breed assortiment keukentoestellen.

Camille- 9.48/10
Bij Camille vind je het perfecte geschenk dat een onvergetelijke indruk maakt. Ontdek hun ambachtelijke chocoladecreaties, inclusief suikervrije opties, en geniet van traditionele koffie, thee en heerlijke zoete lekkernijen. Maar daar stopt het niet! Ook voor ontbijtmanden en een scala aan andere delicatessen ben je bij Camille aan het juiste adres. Laat je verrassen door hun ontbijtservice, elke dag beschikbaar van 7.30 u. tot 10 u, zelfs op zondag!

Tuinplanning Verplanken- 9.50/10
Bij Tuinplanning Verplanken in Oostkamp vind je alles voor jouw droomtuin. Met jarenlange ervaring en expertise staan Wilfried en zijn zoon Johan klaar om jouw tuin om te toveren tot een gezellige oase. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud, bij hun krijg je deskundig advies. Ontdek ook hun winkel met decoratie, planten, geschenken en meer voor huis en tuin. En vergeet de creatieve workshops niet! Kom langs en laat je helpen om jouw ideale tuin te realiseren!

De Vriendelijkste Handelaar van Oostkamp met een score van 9,51/10 is Kenzo geworden.

Bij Coiffure Kenzo in Oostkamp ben je verzekerd van de allerbeste haarverzorging. Of je nu droomt van een volle coupe met glanzende lokken, extensions wilt laten zetten of op zoek bent naar biokleuringen, Filip en zijn team zorgen ervoor dat je haar de beste behandeling krijgt. Met gebruik van topkwaliteit producten en persoonlijke aandacht wordt jouw haardroom werkelijkheid.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Oostkamp"