La Petite Provence

Openingsuren

Maandag 16/09 Gesloten
Dinsdag 17/09 Gesloten
Woensdag 18/09 Gesloten
Donderdag 19/09 Gesloten
Vrijdag 20/09 Gesloten
Zaterdag 21/09 10:00 - 18:00
Zondag 15/09 Gesloten

Info

Voor het beste dat het Zuiden te bieden heeft inzake dranken, delicatessen, en verzorgingsmiddelen bent u op zoek naar La Petite Provence te Alken!
 

Honing, specerijen en delicatessen

Het aanbod aan lekkers in La Petite Provence is zeer uitgebreid. Het begon allemaal in 2014 met de verkoop van heerlijke olijfolie, tapenades, patés, kruiden, zouten pepers en meer, rechtstreeks aangekocht van de boeren in de Provence in Frankrijk. Ondertussen is het aanbod echter nog verder uitgebreid met heel wat producten uit het Middellandse Zeegebied, uit Spanje, Macedonië, Italië … Qua mediterraans lekkers kunt u het nergens beter treffen! Naast de voorgenoemde producten vindt u er ook confituren, lavendelhoning, nougat, Spaanse chips en Belgische chocolade. Dit laatste omdat men het nu eenmaal niet verder moet gaan zoeken als het beste al voor zijn neus ligt!
 

Schuimwijnen, sterke dranken, koffie of thee

Om de voorgaande lekkere hapjes en kruiden te vergezellen vindt u ook heel wat lekkere dranken bij La Petite Provence. Dit zijn onder meer heerlijke koffies, aromatische thee, en zelfs enkele lekkere siropen. Daarnaast vindt u er ook enkele alcoholische dranken, waaronder ambachtelijke wijnen en schuimwijnen, elk met hun eigen karakter, samen met enkele sterke dranken. Dit alles is uiteraard maar een kleine greep uit het gamma, het volledige aanbod ontdekt u best met uw eigen ogen door even langs te komen bij de winkel.
 

Verzorging, textiel, geurzakjes en geschenken

Naast eten en dranken vindt u nog heel wat leuke hebbedingetjes en decoratieve stukken bij La Petite Provence. Hieronder vallen bijvoorbeeld reuzegezonde ezelinnenmelk of argan olie. Ter decoratie zijn er ook wat prachtige mediterraanse aardewerksculpturen te verkrijgen, net als stukken textiel met zuiders borduursel. Ten slotte kan u er ook heerlijk ruikende geurzakjes kopen, allemaal op natuurlijke wijze gemaakt en in een veelvoud van verschillende geuren.
 
Waant u zich ook graag in het Zuiden? Spring dan eens binnen bij La Petite Provence en ontdek al het beste dat het Middellandse Zeegebied te bieden heeft.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Blue Velvet Gin

Met violet bloesem, cherry bloesem, lily en erwtensoep.
De bloesem van de erwt is de reden waarom Blue Velvet Gin van kleur verandert, van blauw naar violet, als hij in contact komt met de zuurgraad van de Tonic waarmee hij gemengd wordt.

Open bijlage

STOCK-OPRUIMING en EINDE-REEKSEN

STOCK-OPRUIMING en EINDE-REEKSEN met grote kortingen.
Doe je voordeel en help plaats maken voor nieuwigheden...
Elke zaterdag open van 10u-18u.

Open bijlage

Trefwoorden