La Petite Provence

Openingsuren

Maandag 30/03 Gesloten
Dinsdag 31/03 Gesloten
Woensdag 01/04 Gesloten
Donderdag 02/04 Gesloten
Vrijdag 03/04 Gesloten
Zaterdag 28/03 10:00 - 18:00
Zondag 29/03 Gesloten

Info

Voor het beste dat het Zuiden te bieden heeft inzake dranken en delicatessen, bent u op zoek naar La Petite Provence te Alken!
 

Honing, specerijen en delicatessen

Het aanbod aan lekkers in La Petite Provence is zeer uitgebreid. Het begon allemaal in 2014 met de verkoop van heerlijke olijfolie, tapenades, patés, kruiden, zouten pepers en meer, rechtstreeks aangekocht van de boeren in de Provence in Frankrijk. Ondertussen is het aanbod echter nog verder uitgebreid met heel wat producten uit het Middellandse Zeegebied, uit Spanje, Macedonië, Italië … Qua mediterraans lekkers kunt u het nergens beter treffen! Naast de voorgenoemde producten vindt u er ook confituren, lavendelhoning, nougat, Spaanse chips en chocolade.
 

Schuimwijnen, sterke dranken of koffie

Om de voorgaande lekkere hapjes en kruiden te vergezellen vindt u ook heel wat lekkere dranken bij La Petite Provence. Dit zijn onder meer heerlijke koffies, wijnen, gin's, Champagne, Cava, elk met hun eigen karakter, voor ieder wat wils. Dit alles is uiteraard maar een kleine greep uit het gamma, het volledige aanbod ontdekt u best met uw eigen ogen door even langs te komen in de winkel.

Waant u zich ook graag in het Zuiden? Spring dan eens binnen bij La Petite Provence en ontdek al het beste dat het Middellandse Zeegebied te bieden heeft.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief