Renaerts Eric Alken Schilderwerken NV

Openingsuren

Maandag 08/06 Na afspraak
Dinsdag 09/06 Na afspraak
Woensdag 03/06 Na afspraak
Donderdag 04/06 Na afspraak
Vrijdag 05/06 Na afspraak
Zaterdag 06/06 Na afspraak
Zondag 07/06 Gesloten

Info

Bent u op zoek naar een betrouwbare, professionele schilder- of behangdienst, en dit in de omgeving van Alken? Dan staat Renaerts Eric Alken Schilderwerken voor u klaar! 
 

Altijd behulpzaam, altijd betrouwbaar

U kan steeds rekenen op een goede service en voordelige tarieven bij Renaerts Eric Alken Schilderwerken. Eric staat al sinds 1977 bekend om goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Al die jaren ervaring hebben hem veel geleerd, niet alleen op schildertechnisch vlak, maar ook op het gebied van service. Eric weet steeds weer met iedere klant samen de klus te overlopen, en vervolgens even stil te staan bij alle mogelijke opties, hun prijzen en hun unieke voordelen. Zo komen Eric en de klant steeds weer uit op de werkwijze die het beste past bij de specifieke noden en wensen van de klant, en die netjes binnen diens budget past. 
 

Ruim dienstenaanbod

U kan voor een ruime waaier aan diensten terecht bij Renaerts Eric Alken Schilderwerken. In de eerste plaats houdt dit uiteraard schilderwerken in, zowel binnen- als buitenshuis. Verder zorgt Renaerts Eric Alken Schilderwerken ook voor behangwerken, zodat uw muren van een waar totaalpakket kunnen genieten! Ten slotte nemen Eric en zoon Michiel met veel plezier uw vloer onder handen: deze kan worden bekleed met laminaat, tapijt, tegels ...

Heeft u nog vragen voor Renaerts Eric Alken Schilderwerken, of heeft u een klus die u professioneel geklaard wilt zien? neem dan contact op met Renaerts Eric Alken Schilderwerken via het nummer 011/59 18 81.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief