Tenniscentrum Alken

Openingsuren

Maandag 10/12 08:00 - ...
Dinsdag 11/12 08:00 - ...
Woensdag 12/12 08:00 - ...
Donderdag 13/12 08:00 - ...
Vrijdag 14/12 08:00 - ...
Zaterdag 15/12 08:00 - ...
Zondag 16/12 08:00 - ...

Info

Elke tennisliefhebber is welkom in ons Tenniscentrum te Alken.
Sinds kort is onze tennisclub ook officieel erkend als fietscafé !!! Dus ook alle fietsers zijn van harte welkom op ons vernieuwd terras om een frisse pint te drinken of wat lekkers komen te eten.

 

Op Tenniscentrum Alken is er ook Squashclub : Squashcentrum Alken
In totaal zijn er 2 Squashcourts. Er is mogelijkheid om Squashlessen te volgen.

Eveneens kan je hier terecht voor Racketlon.
Racketlonis een meerkamp van vier verschillende racketsporten tussen 2 spelers : Tafeltennis, Badminton, Squash en Tennis. Een racketlonwedstrijd bestaat uit één set in de vier racketsportdiciplines met telkens een puntentelling. De speler die cumulatief de meeste punten scoort is de winnaar.

 

Tenniscentrum Alken heeft een polyvalente zaal van ongeveer 100 m2 met parket als ondergrond ! Wij geven dan ook seminaries met indien gewenst recepties en andere cateringsmogelijkheden. Zoeken jullie nog een zaaltje voor feestjes, taallessen, allerhande cursussen,.... neem dan gerust contact op ons

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Tenniscentrum Alken 2018

Nieuws & Promoties

Ontdek onze Lunchmenu's

Iedere werkdag serveren we een lunchmenu : 12 Euro / pers. !!!

Is het binnenkort jouw verjaardag

Elk jaar komt voor veel ouders hetzelfde probleem weer terug," Wat voor kinderfeest zal ik dit jaar weer geven ? "

Voor dit probleem heeft Tenniscentrum Alken een leuke en creatieve oplossing. Er is een aanbod voor kinderen van 5 tot 12 jaar!!!
Zie je er naar uit om je verjaardag een keertje op een wel heel speciale en creatieve manier te vieren ? Kan jij ook niet wachten tot de volgende knutselactiviteit in de klas om je kriebelende creatieve handen uit de mouwen te steken ? Of een feestje just for fun ?
Laat je dan verrassen door ons aanbod !!!
Kinderen van 5 tot 8 jaar nemen we mee op een heus crea-avontuur. Van prins-, prinsessen- en drakenfeest tot indianenfeeest en allen gecombineerd met een leuke creatieve activiteit.

Voor de kinderen van 9 tot 12 jaar doen we een creatieve workshop met een speelse toets : foam, klei, papier, juwelen, stof, glas ...

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Tenniscentrum Alken als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden