De handelaars uit Antwerpen stellen voor

Korting voor massages

Voorlopig kan je nog een 3 beurtenkaart kopen voor drie massages van 50 min. voor 165,00 i.p.v. 195,00. Vanaf juli volgt ...

Nieuwe zomercollectie!

Huwelijksfeest? Communiefeest? Feestje onder vrienden? Gezellig samen zijn? Kom dan voor een mooie zomeroutfit naar Ivens K...

Klik voor deelnemende producten

Broodjeszaak 't Krokske in Stabroek

Zin in een smakelijke pauze? Kom langs bij Broodjeszaak 't Krokske in Stabroek! Ontdek onze heerlijke belegde broodjes en w...

Klik voor deelnemende producten

Alles over Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen, én de op één na grootste stad van België. Er zijn meer dan 500.000 inwoners en dat zorgt voor een bruisende stad met veel diviersiteit, handelaars en evenementen.
 

Antwerpse Haven

Ook in de rest van de wereld is Antwerpen gekend. De grote haven zorgt er voor dat schepen van over heel de wereld hun goederen in Antwerpen afleveren. Vanuit de haven vertrekken de goederen dan verder Europa in.
 

Winkelen in Antwerpen

De bekendste winkelstraat van Antwerpen is de Meir. Hier kan je terecht voor highend kledingwinkels en winkels van de grote modeketens. De Meir loopt van aan de Meirbrug tot aan het beeld van Antoon van Dyck (de schilder geboren te Antwerpen).

Andere gekende winkelstraten zijn de Groenplaats en de Huidevettersstraat. Op de Groenplaats liggen de duurdere winkels en in de Huidevettersstraat de meer reguliere.
 

Op restaurant gaan in Antwerpen

In Antwerpen kan je heel lekker eten, ga eens langs bij de pizzeria van het centrum van Antwerpen of bij Tante Yvonne voor een Belgische restaurant. Bekijk ook het totaaloverzicht voor alle restaurants in Antwerpen.
 

Voetbal in Antwerpen

Sinds enkele seizoenen speelt Antwerp FC terug in de hoogste klasse van het Belgische voetbal, de 1A. En ze doen dat met spektakel want in seizoen 2022-2023 haalden ze de triple binnen. De triple is wanneer je als ploeg kampioen speelt in de hoogste competitie, de Croky Cup wint en de Super Cup binnen haalt en RAFC haalde ze alle 3 binnen.

De andere club van "'t Stad" is den Beerschot. Beerschot speelt op dit moment in 1B en speelt in het Olympisch Stadion, dat eigendom is van de Stad Antwerpen. Royal Antwerp speelt op den Bosuil.