Atlon bv

Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraak
Woensdag 29/11 Na afspraak
Donderdag 30/11 Na afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraak
Zaterdag 02/12 Na afspraak
Zondag 03/12 Na afspraak

Info

Voor het beste geluid, licht en beeld, één adres: Atlon uit Arendonk

Atlon biedt sinds 2003 een volledige service voor video, audio, belichting en LED schermen aan. Ze zijn gespecialiseerd in de verhuur , verkoop en bediening van audiovisuele materialen voor de particuliere en professionele markt. Ideaal dus voor evenementen, huwelijken, beurzen, etc. Ook indien je als school bijvoorbeeld een beamer nodig hebt ben je bij Atlon aan het juiste adres. Al hun producten worden zorgvuldig geselecteerd zodat zij enkel de beste merken voor verhuur en verkoop aanbieden.
 

Audiovisuele materialen

Kwaliteit, service en technische kennis is dan ook de basis waarvan wij vertrekken om je van dienst te zijn. Atlon is jouw keuze voor technische en creatieve diensten voor gelijk welk evenement of productie . Ze verzorgen je kleine en omvangrijke projecten, van begin tot einde. Door jou een complete one-stop oplossing te bieden, kan je focussen op andere aspecten van het project.

 

Audio, video, belichting, LED schermen

De faciliteiten van Atlon zijn gesitueerd in Arendonk. Slechts 50 km van Antwerpen, 100 km van Brussel, 10 km van Nederland en 90 km van Duitsland. Op die manier kunnen Zij zowel Belgische, Nederlandse als Duitse klanten bereiken. Maar hier stoppen ze nog niet. Dankzij hun kwalitatief materiaal is het overbruggen van lange afstanden geen enkel probleem meer. Ook hun team kan ingeschakeld worden voor jouw volgende nationale of internationale projecten. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij zeker een meerwaarde voor jou betekenen. We bevinden ons tevens op korte afstand van Zaventem en Schiphol Internationale luchthaven van waaruit de rest van de wereld gemakkelijk bereikbaar is.

Reviews door klanten van Atlon bv

8,3 Alexis op 2020-10-04 om 00:15:02
Prima!
7,8 Emile op 2020-10-10 om 21:49:11
Top service!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Atlon bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond