Atlon bvba

Info


Wie zijn wij? 

ATLON bvba biedt sinds 1900 een volledige service voor video, audio, belichting en LED schermen aan. Al jaren is ATLON bvba gespecialiseerd in de verhuur , verkoop en bediening van audiovisuele materialen voor de particuliere en professionele markt. Ideaal dus voor een evenement, huwelijk, beuzen, etc. Ook indien u als school bijvoorbeeld een beamer nodig hebt bent u bij ons aan het juiste adres! Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd zodat wij enkel de beste merken voor verhuur en verkoop aanbieden. 

 

Kwaliteit, service en technische kennis is dan ook de basis waarvan wij vertrekken om u van dienst te zijn. Atlon bvba is uw keuze voor technische en creatieve diensten voor gelijk welk evenement of productie . We verzorgen uw kleine en omvangrijke projecten, van begin tot einde. Door u een complete one-stop oplossing te bieden, kan u zich focussen op andere aspecten van uw project. 

 

Waar zijn wij gelegen? 

Onze  faciliteiten zijn gesitueerd in Arendonk. Slechts 50 km van Antwerpen, 100 km van Brussel, 10 km van Nederland en 90 km van Duitsland. Op die manier kunnen wij zowel Belgische, Nederlandse als Duitse klanten bereiken. Maar hier stoppen wij nog niet. Dankzij ons kwalitatief materiaal is het overbruggen van lange afstanden geen enkel probleem meer. Ook ons team kan ingeschakeld worden voor uw volgende nationale of internationale projecten. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij zeker een meerwaarde voor u betekenen. We bevinden ons tevens op korte afstand van Zaventem en Schiphol Internationale luchthaven van waaruit de rest van de wereld gemakkelijk bereikbaar is.
 

Ligging en routebeschrijving