Joma Racing

Openingsuren

Maandag 02/10 16:00 - 19:00
Dinsdag 03/10 10:00 - 19:00
Woensdag 04/10 10:00 - 19:00
Donderdag 05/10 10:00 - 19:00
Vrijdag 06/10 10:00 - 19:00
Zaterdag 07/10 10:00 - 16:00
Zondag 08/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bent u een motorliefhebber? Dan moet u beslist de Joma Racing in Arendonk ontdekken. Dit is een speciaalzaak nieuwe en tweedehandse motoren, scooters en bromfietsen van allerhande merken. Ook voor het onderhoud van alle merken motoren zit u hier goed.
 

Bromfietsen, scooters en moto’s

Joma Racing gevestigd in Arendonk is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van nieuwe en tweedehands moto's, scooters en bromfietsen.
 

Motokledij

Beschikt u reeds over een motor of bromfiets, maar bent u nog op zoek naar een geschikte outfit om hiermee te rijden? Bij Joma Racing te Arendonk kan u ook terecht voor een ruim aanbod motorkledij. U vindt hier kledingstukken zowel in textiel als in leder.
 

Motor accessoires

Bij Joma Racing vindt u een breed gamma accessoires voor de sportieve baanrijder of racer, alsook voor de avontuurlijke off-road genieters.

De winkel in Arendonk verkoopt helmen van Uvex, Xenzo en Cross, om uw veiligheid op de baan te verzekeren. Joma Racing heeft eveneens een testbank ter beschikking om u moto of scooter optimaal te testen en te laten presteren. Ook banden, uitlaten, tuning, bike design, race parts en race service behoren tot de opties. Ook banden, uitlaten, tuning, bike design, race parts en race service behoren tot de opties.
 

Scooter onderhoud

Beschikt u reeds over een eigen scooter? Dankzij een bezoek aan Joma Racing bent u ervan verzekerd dat uw voertuig nog in goede staat is en u hier veilig mee op de baan kan.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Joma Racing een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond