Openingsuren

Maandag 01/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 02/03 14:00 - 20:00
Woensdag 03/03 09:00 - 12:00
Donderdag 04/03 14:00 - 20:00
Vrijdag 26/02 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Zaterdag 27/02 09:00 - 16:00
Zondag 28/02 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Hélène De Langhe is trotse eigenares van Beautysalon Hélène.
Dit schoonheidssalon bevindt zich in de Boekhoutedorp 7 te Boekhoute - Assenede. 

U kunt bij Beautysalon Hélène terecht voor een heel uitgebreid gamma aan gelaatsverzorgingen en lichaamsverzorgingen. U als fan van verschillende soorten manicure en pedicure zal dus zeker zijn gading vinden bij Beautysalon Hélène. 
 

Specialisatie massages

Hélène is gespecialiseerd en gekend voor haar massages waaronder de bekende hot-stone massage. Ook sportmassages, klassieke lichaamsmassages en de exclusieve schelpenmassage behoren tot haar aanbod. Kortom wil je alle zorgen en stress doen verdwijnen ga langs bij beautysalon Hélène en kom ontspannen en herboren terug buiten.
 

Huidbehandeling

Bij beautysalon Hélène hebt u ook de mogelijkheid om de kwaliteit van uw huid te verbeteren door microdermarbrasie met ultrasone. Hierdoor zal u snel merkbaar resulaat verkrijgen na de behandeling van uw huis en zal er een verjongend effect zichtbaar zijn. Vraag ernaar bij uw bezoek! 
 

Gecertifieerd kanker beauty professional

Vanaf heden kan u bij beautysalon Hélène ook terecht voor een schoonheidsbehandeling speciaal ontworpen om beter tegemoet te komen aan de noden van mensen die lijden aan kanker. Hiervoor behaalde Hélène het certificaat Beauty kanker professional. 
 

Het ideale geschenk

Heeft u ook zin in een leuke party onder vrienden of bent u op zoek naar een leuke workshop voor een verjaardagsfeest voor groot en klein? Hélène staat voor alles open en ontvangt iedereen met open armen in haar Schoonheidsinstituut en laat er elke klant genieten van haar passie. Wil je iemand verassen met een ontspannen massage of verkwikkende lichaam-  of gelaatsverzorging vraag dan zeker naar de geschenkbon verkrijgbaar bij haar in de winkel!

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

hallo helene van mij heb je een... 10 Review door: Regine
Zeer vriendelijk!... 8,1 Review door: Rania
Super vriendelijke mensen!... 10 Review door: Isabelle
Ondanks de verbouwingen werd ik... 10 Review door: Anne
Ondanks de verbouwingen werd ik... 10 Review door: Anne
iets minder vertellen over eigen... 9,5 Review door: Van Coillie
Is inderdaad steeds even vriende... 9,5 Review door: Van Coillie