Openingsuren

Maandag 18/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 17/10 GeslotenGesloten

Info

Onze firma is gestart rond 1975 door mijn schoonvader Roger Van Hecke, als een kleine eenmanszaak. In 1985 ben ik ,Hendrik Vermeire full-time gaan meewerken en in 1991 is de b.v.b.a. VERMEIRE-VAN HECKE opgericht.
 Sinds 1998 is mijn schoonvader met pensioen gegaan en heb ik samen met mijn echtgenote de zaak overgenomen, en vanaf 2009 werkt ook onze zoon mee in het bedrijf en is hij ook van plan deze verder te zetten.
 Onze werkzaamheden gaan van kleine karweien, verbouwingen tot sleutel op de deur. We staan dus al als b.v.b.a. 29 jaar ten dienste van onze klanten samen met een vaste ploeg onderaannemers en medewerkers, zoals architekt, loodgieter, schrijnwerker enz...zodat we een totaal concept kunnen aanbieden. U kan bij ons ook steeds terecht voor vrijblijvende informatie en een prijsofferte.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/