Openingsuren

Maandag 24/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/01 GeslotenGesloten
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Info

Peersman Johnny is al jaren specialist in inox maatwerk. U kan in Evergem op maat balustrades laten ontwerpen en krijgt gratis een prijsofferte. Naast balustrades maken zij ook verschillende draai- en freeswerken voor u.
 

Particulieren maatwerk

Bij het bouwen of verbouwen van een woning wilt u misschien graag met inox werken. Peersman Johnny bekijkt graag samen met u de mogelijkheden om een balustrade te ontwerpen voor uw balkon. Trapleuningen en ander maatwerk kan ook gemaakt worden zodat deze perfect past binnen uw woning. Bij Peersman Johnny kan u staal en aluminium laten combineren met glas of hout, zo creëert u een eigen stijl.
 

Onderhoud en herstellingen voor bedrijven

Industriële herstellingen met buiswerk kunnen snel uitgevoerd worden door Peersman Johnny. Voor specifiek onderhoud kan u een prijsofferte opvragen. Heeft u andere metaal of inox werken in uw bedrijf? Praat erover met Peersman Johnny en bekijk samen wat u wilt bereiken en hoe zij u kunnen helpen.

U bent garant van een persoonlijke aanpak en sterk maatwerk. In hun atelier bereiden ze alle werken voor. Neem vrijblijvend contact op met Johnny Peersman uit Evergem.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/