De Vos Electro bv

Openingsuren

Maandag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

De Vos Electro BVBA uit Assenede is uw specialist terzake als het gaat over algemene elektriciteitswerken, winkelinrichting en installatie van o.a. airco, koeltechniek, branddetectie, domotica, camerasystemen, centrale stofzuigsystemen en ventilatiesystemen. Door jaren ervaring in de sector en een gedreven mentaliteit weet deze firma steeds tot het uiterste te gaan voor hun klanten, zowel particulieren als bedrijven en nieuwbouw als renovatie.
 

Elektriciteitswerken

Wanneer u net een huis gebouwd hebt of bezig bent met het renoveren van een oudere woning, is een van de eerste stappen de correcte aanleg van elektriciteit en de juiste aansluiting op het elektriciteitsnet. De Vos Electro BVBA voert al jaren elektriciteitswerken uit over heel België. Het maakt niet uit of u van de regio afkomstig bent of zich aan de andere kant van het land bevindt, deze firma komt graag ter plaatse om uw elektriciteitsnet vakkundig te installeren of te onderhouden.
 

Installatie van complete systemen

De meest recente woningen zijn dikwijls erg grondig geïsoleerd. Hierdoor wordt de aanvoer van frisse lucht belemmerd, wat binnenshuis kan leiden tot schimmels en ongezonde leefomstandigheden. Daarom is het zaak om een degelijk ventilatiesysteem in huis te installeren, zodat de bewoners en hun bezoekers steeds kunnen genieten van frisse buitenlucht.

Wanneer veiligheid primeert en u uw woning en haar inwoners graag de nodige bescherming biedt tegen indringers van buitenaf, kan De Vos Electro BVBA voor u een camera- of beveiligingssysteem op maat installeren. Hierdoor krijgt u met een camerasysteem ten allen tijde een overzicht van wie zich in de woning bevindt. Een beveiligingssysteem is erop gemaakt om de eigenaar van de woning bewust te maken van de aanwezigheid van (ongewenste) personen in zijn woning door middel van een alarmsysteem.
 

Plaatsing van airco en koelinstallatie

Een hete zomer is iets waar veel mensen van tevoren voor tekenen. Wanneer de temperaturen dan werkelijk enkele dagen of weken geregeld boven de 30°C stijgen, vormt dit vaak een bron van frustratie en ergernis voor de eigenaars of huurders van woningen zonder airco. Zonder koelbron is het overdag vaak enorm warm binnenshuis. Door het installeren van een airco kunt u uzelf en uw gezin koel houden tijdens de warmere periodes in België. Toevallig ook één van de expertises van De Vos Electro BVBA. Neem vrijbijvend contact op voor de mogelijkheden!

Bij bedrijven zoals een bakker, grootwarenhuis of slagerij is er dikwijls nood aan een professionele koelinstallatie om de producten te koelen en vers te houden. Ook voor het plaatsen van dergelijke koelinstallaties kunt u een beroep doen op de diensten van deze firma!
 

Winkelinrichting

Bent u net op zelfstandige basis begonnen, of bent u al enige tijd eigenaar van een bedrijf met bedrijfspand en wenst u een nieuwe, moderne winkelinrichting in uw zaak? De Vos Electro BVBA is tevens gespecialiseerd in het inrichten en/of omvormen van winkels en handelszaken. Laat je hierin begeleiden door een echte professional en neem contact op met deze vakman!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief