Nieuw

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Bent u op zoek naar een aannemer? Dan bent u aan het juiste adres bij Nieuw in Assenede. De bouwonderneming is gespecialiseerd in duurzaam en energiezuinig bouwen en voert o.a. funderingswerken, betonwerken en werken aan regenputten uit.

 

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning realiseren is niet altijd eenvoudig. Samenwerken met een aannemer die over een ruime ervaring het vak beschikt, is een stevige troef. Zo bent u zeker van correct advies, een professionele uitvoering én een nauwkeurige opvolging van uw werken. Nieuw te Assenede staat klaar om kleine en grote ruwbouwwerken, maar ook volledige nieuwbouwwerken uit te voeren.

 

Renovatie

Ga voor renovatiewerken met honderd procent tevredenheid door in zee te gaan met aannemer Nieuw. Het bedrijf beschikt over de nodige ervaring en brengt u op de hoogte over onverwachte situaties en noodzakelijke bijsturingen. De aannemer uit Assenede is helder en eerlijk over de tarieven die hij hanteert en begeleidt u doorheen het hele renovatieproces, met duidelijk advies en een correcte aanpak.

 

Spouwisolatie

U zet de verwarming hoger, maar toch blijft het in uw woning koud aanvoelen?  Dat is het teken dat een deel van de warmte uw huis via de muren verlaat.  Spouwmuurisolatie biedt de oplossing.. Het isoleren van spouwmuren is een investering die uw woning energiezuinig, comfortabel en veilig maakt. Doe daarop vandaag nog beroep op de expertise van aannemer Nieuw.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief