Nieuw

Openingsuren

Maandag 28/01 Na afspraak
Dinsdag 29/01 Na afspraak
Woensdag 23/01 Na afspraak
Donderdag 24/01 Na afspraak
Vrijdag 25/01 Na afspraak
Zaterdag 26/01 Na afspraak
Zondag 27/01 Na afspraak

Foto’s

Info

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Bent u op zoek naar een aannemer? Dan bent u aan het juiste adres bij Nieuw in Assenede. De bouwonderneming is gespecialiseerd in duurzaam en energiezuinig bouwen en voert o.a. funderingswerken, betonwerken en werken aan regenputten uit.

 

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning realiseren is niet altijd eenvoudig. Samenwerken met een aannemer die over een ruime ervaring het vak beschikt, is een stevige troef. Zo bent u zeker van correct advies, een professionele uitvoering én een nauwkeurige opvolging van uw werken. Nieuw te Assenede staat klaar om kleine en grote ruwbouwwerken, maar ook volledige nieuwbouwwerken uit te voeren.

 

Renovatie

Ga voor renovatiewerken met honderd procent tevredenheid door in zee te gaan met aannemer Nieuw. Het bedrijf beschikt over de nodige ervaring en brengt u op de hoogte over onverwachte situaties en noodzakelijke bijsturingen. De aannemer uit Assenede is helder en eerlijk over de tarieven die hij hanteert en begeleidt u doorheen het hele renovatieproces, met duidelijk advies en een correcte aanpak.

 

Spouwisolatie

U zet de verwarming hoger, maar toch blijft het in uw woning koud aanvoelen?  Dat is het teken dat een deel van de warmte uw huis via de muren verlaat.  Spouwmuurisolatie biedt de oplossing.. Het isoleren van spouwmuren is een investering die uw woning energiezuinig, comfortabel en veilig maakt. Doe daarop vandaag nog beroep op de expertise van aannemer Nieuw.

Ligging en routebeschrijving