Café La Rosa

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 01/11 14:00 - ...
Dinsdag 02/11 14:00 - ...
Woensdag 03/11 GeslotenGesloten
Donderdag 28/10 14:00 - ...
Vrijdag 29/10 14:00 - ...
Zaterdag 30/10 12:00 - ...
Zondag 31/10 09:00 - ...

Info

Café La rosa

Voor een gezellige knabbel en babbel 
Ga gezellig iets drinken bij café La Rosa in Beveren en waag u aan één van de cafésporten, of huur het café af om een speciale gelegenheid te vieren.
 

Café Beveren

Café La Rosa in Beveren heeft alles wat een café moet hebben: veel bieren en een ruime keuze in cafésporten. Café Rosa verkoopt alle soorten trappist. Zo heeft café La Rosa bieren van het vat, zoals Palm, Jupiler, Hoegaarden, Kriek en Leffe blond. Ook wijnliefhebbers vinden hier hun favoriete drank. Sterke dranken, warme dranken en frisdranken maken het aanbod volledig.

Genoeg gedronken en klaar voor wat entertainment? Waag u aan een van de verschillende cafésporten die u hier kan vinden. Zo kan u zich hier vermaken met een spelletje biljart, toppenbiljart, pool en darts.
 

Feestzaal Beveren

Geeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een feestzaal? U kan Café La Rosa te Beveren afhuren en er uw evenement organiseren. Houdt u een familiefeest, viert u een jubileum, of een verjaardag? Café La Rosa stelt graag haar ruimte ter beschikking. Ook voor het houden van recepties, optreden en fuiven kan u beroep doen op de zaal.

Achter vindt u een aangenaam en gezellig terras waar u bij mooi weer ten volle kan genieten, samen met uw vrienden en er een gezellige avond van kan maken.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/