Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 14:00 - ...
Dinsdag 16/08 14:00 - ...
Woensdag 17/08 Gesloten
Donderdag 11/08 14:00 - ...
Vrijdag 12/08 14:00 - ...
Zaterdag 13/08 12:00 - ...
Zondag 14/08 09:00 - ...

Info

Welkom bij Café La rosa

Voor een gezellige knabbel en babbel kan je langsgaan in het gezellige café van Nathalie, Café La Rosa in Beveren. Waag je aan één van de cafésporten, of huur het café af om een speciale gelegenheid te vieren.
 

Bieren, wijnen, sterke dranken

Café La Rosa in Beveren heeft alles wat een café moet hebben: veel bieren en een ruime keuze in cafésporten. Café Rosa verkoopt alle soorten trappist. Zo heeft Café La Rosa bieren van het vat, zoals Palm, Jupiler, Hoegaarden, Kriek en Leffe blond. Ook wijnliefhebbers vinden hier hun favoriete drank. Sterke dranken, warme dranken en frisdranken maken het aanbod volledig.
 

Cafésporten

Genoeg gedronken en klaar voor wat entertainment? Waag u aan een van de verschillende cafésporten die je kunt uitoefenen bij Café La Rosa. Zo kan jij je er vermaken met een spelletje biljart, toppenbiljart, pool en darts.
 

Feestzaal

Geef je binnenkort een feest en ben je op zoek naar een feestzaal? Je kan Café La Rosa te Beveren afhuren en er jouw evenement organiseren. Hou je een familiefeest, vier je een jubileum, of een verjaardag? Café La Rosa stelt graag haar ruimte ter beschikking. Ook voor het houden van recepties, optreden en fuiven kan je beroep doen op de zaal.
 

Café met terras

Achter vind je er een aangenaam en gezellig terras waar je bij mooi weer ten volle kunt genieten, samen met jouw vrienden en er een gezellige avond van kan maken bij Nathalie van Café La Rosa. Ga langs en heb een leuke ervaring in dit gezellige café. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Café La Rosa een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond