Fima-klus Verhuurservice

Info

Firma-Klus in Beveren heeft de pasklare oplossing voor al uw hijsklussen in heel België aan zeer concurrentiele prijzen. Firma-Klus is specialist in het verhuren van bouwkranen met of zonder operator. Of het nu gaat om het hijsen van bouwmaterialen, ramen, deuren, bubbelbaden of iets anders: voor kraanverhuur moet u beslist bij de specialist in Beveren zijn. Firma-Klus is voornamelijk actief in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen, maar ook daarbuiten kunnen zij u van dienst zijn.


Hijskraan huren

De meest pasklare oplossing voor uw hijsprobleem, dat is wat Firma-Klus u te bieden heeft. U staat versteld van de oplossingen die een mobiele hijskraan allemaal kan bieden. Het scheelt u enorm veel tijd en moeite. Een kraan is handig en soms onmisbaar bij algemene dakwerken, plaatsen zonnepanelen, snoeien van bomen, puin afvoeren en verhuizen. Huur een kraan en u bent van alle hijszorgen verlost.


Flexibel kraanverhuur

Alle mobiele kranen zijn gemaakt van sterk aluminium. Ze zijn stuk voor stuk gemakkelijk op te stellen. Bovendien komt de firma zelf de kraan op locatie plaatsen en krijgt u uitleg over hoe u ermee moet werken. U heeft geen hijsbewijs nodig voor deze kranen, want de bediening is heel eenvoudig. Naast kraanverhuur heeft u ook de mogelijkheid om een professionele operator in te huren die de kraan voor u zal bedienen.
 


Kraanverhuur prijzen per dag of week

Op de website van Firma-Klus kan u de prijzen bekijken die het bedrijf vraagt voor de verschillende kranen. Zo kunt u berekenen wat uw investering is op het gebied van kraanverhuur en hoe u zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de extra hijskracht.

 
Reserveer zeven dagen op zeven uw kraan bij Firma-Klus via www.fima-klus.be.

Ligging en routebeschrijving