Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 28/11 09:00 - 17:00
Woensdag 29/11 09:00 - 17:00
Donderdag 30/11 09:00 - 18:00
Vrijdag 01/12 09:00 - 17:00
Zaterdag 02/12 09:00 - 13:00
Zondag 03/12 Gesloten

Info

Naaiatelier Renata: Voor al jouw herstellingen

Alreeds meer dan 20 jaar lang herstelt Renata alles aan je kledij, linnen, stoffen, lederen en dergelijke. Zij doet aan innovatie, creativiteit, effectiviteit en dat alles met veel liefde en passie voor de job. Met haar gedreven precisie herstelt en vermaakt zij kleding, plaatst ze een nieuwe voering of rits,... alles is mogelijk bij Naaiatelier Renata te Beveren (Kieldrecht).
 

Herstelling van gordijnen en linnen

Niet alleen je kleding, ook gordijnen en linnengoed worden met het nodige vakmanschap hersteld bij Naaiatelier Renata. Je zorgen zijn vanaf nu voorbij wanneer er iets gebeurd is met je stoffen. Het enige wat je moet doen is een bezoek brengen aan Renata en al je zorgen zullen voorbij zijn.
 

Retouches

Renata bewerkt niet alleen stoffen want leder is namelijk haar specialiteit. Heb je een lederen jas, broek, handtas,... Ga langs bij Renata en je kledij zal er weer zo goed als nieuw uitzien. Je zult nooit merken dat het gedragen is als je bij deze zachtaardige viruoos langsgaat voor retouches en herstellingen. Laat het verleden rusten als je voortaan nieuwe stukken krijgt want ze zullen er weer zo goed als nieuw uitzien dankzij alle uren die besteed zijn aan het perfectioneren van elk detail van hun vakmanschap.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Naaiatelier Renata

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Naaiatelier Renata een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond