Algemene Bouwonderneming Santon Jozef

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Gesloten
Bouwverlof

Info

Vanaf mijn prille jeugd heeft het bouwberoep mij altijd aangesproken, temeer waarschijnlijk omdat mijn vader ook metser was en ik er zo de smaak van te pakken kreeg.

 

Na een vijftiental jaren in het vak heb ik besloten om mijn beroep uit te oefenen als zelfstandige en dus een eigen zaak op te richten genaamd "Algemene bouwonderneming Jozef Santon" die ik tot op heden met veel ijver en inzet draaiende houd.

 

Ik heb bewust gekozen om enkel met één ploeg te werken, waarvan ik zelf nog steeds deel uitmaak, ook omdat ik als meewerkend patroon de werken van dichtbij kan volgen zodat ik zeker ben van kwalitatief werk en materialen.

 

Dit heeft er steeds toe geleid dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze resultaten en wij telkens terug worden gevraagd indien zij bouw- of verbouwingsplannen hebben.

 

Daardoor is het misschien voor U ook interessant om uw bouw- of verbouwingswerken aan ons toe te vertrouwen, mocht je interesse hebben om met ons samen te werken maar er zijn nog vragen en onduidelijkheden, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ligging en routebeschrijving