Van Bogaert Trucks & Trailers

Openingsuren

Maandag 12/12 07:00 - 18:00
Dinsdag 13/12 07:00 - 18:00
Woensdag 14/12 07:00 - 18:00
Donderdag 08/12 07:00 - 18:00
Vrijdag 09/12 07:00 - 18:00
Zaterdag 10/12 07:00 - 12:00
Zondag 11/12 Gesloten

Info

Welkom bij Van Bogaert Trucks & Trailers

Reeds als kind was zaakvoerder Christof Van Bogaert (°1979) gepassioneerd door motorvoertuigen. Na het verwerven van heel wat ervaring als werknemer bij o.a. Volvo Trucks en Mercedes, resulteerde dit in 2007 tot de opstart van zijn bijberoep. In 2011 werd de stap gezet naar een volwaardige eenmanszaak. 2016 Werd vervolgens een jaar vol verandering en groei. De werkplaats in Tielrode werd te klein en er kwam nood aan personeel. In het industriepark van Melsele vond Christof de perfecte locatie voor zijn activiteiten. Hij nam een aantal ervaren mechaniekers in dienst en de geboorte van de BV werd een heuglijk feit.
 

Onderhoud, herstellingswerken

Bij Van Bogaert Trucks & Trailers kan je steeds terecht voor allerhande onderhouds- en herstellingswerken an al jouw rollend materiaal. Vrachtwagens, trailers, bussen en (landbouw)machines zijn welkom. Ze beschikken over de nodige kennis, infrastructuur en apparatuur om je voertuig een kwalitatief onderhoud te geven.
 

24H Depannageservice

Indien je toch ergens in panne staat moet er geen paniek ontstaan, je kan op Van Bogaert Trucks & Trailers rekenen dankzij hun 24H depannageservice. Bij pech kan je hen contacteren via het nummer 03/304 92 82. Daarnaast is je voertuig in de beste handen wanneer deze moet gekeurd worden. Zij zijn de ideale partner en kijken je voertuig volledig na en maken het klaar voor de keuring.
 

Garage 

Als klein bedrijf staan ze bij Van Bogaert Trucks & Trailers voor een gedegen kennis, persoonlijk contact, een klantvriendelijke aanpak en een snelle service. Dankzij een ruime stock en een goede relatie met leveranciers en staan ze garant voor een efficiente afhandeling van al je onderhouds-of herstellingswerken.
 

Trucks, trailers

Het is de ambitie van Van Bogaert Trucks & Trailers om te blijven vernieuwen en mee te zijn met de tijd. Zo maken ze steeds gebruik van de nieuwste software voor diagnosestelling. Ze leggen hun ook toe op nieuwe trends en ontwikkelingen. Ze leggen zich ook toe op nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo behaalden zij verschillende certificaten zoals een certificaat voor rem- en luchttechnieken (Haldex), een erkenningscertificaat installateur tachografen en snelheidsbegrenzer en een certificaat HEV voor werken aan hybride voertuigen. https://www.vbtruckstrailers.be/index.php/nl-nl is hun website waar je nog meer info kunt verkrijgen over hun diensten en service.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Bogaert Trucks & Trailers een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Veel liefde, vriendschap, vrede,... 9 Review door: Karolien
klantvriendelijk en zeer snelle... 10 Review door: Marc
Super mooi bedrijf, vriendelijke... 10 Review door: Frits
Fijne feestdagen!... 9 Review door: Veerle