Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Ageco in Sint-Truiden is uw partner voor alle werken rond uw woning. Ageco combineert de flexibiliteit en persoonlijke service van een familiebedrijf, met het machinepark van een grote, dynamische onderneming. Sinds 2003 is Ageco gespecialiseerd in grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, klinkerwerken, omheiningen en het vellen van bomen.
 

Grondwerken

Het uitgraven van een kelder of het ophogen van een terrein? Ageco’s machinepark is zo uitgebreid dat alle soorten grondwerken met precisie kunnen worden uitgevoerd. Naast een uitgebreide vloot tractoren en vrachtwagens gebruiken we ook wielladers, mobiele kranen en rupskranen om uw grondwerken zo vlot mogelijk te laten verlopen.
 

Afbraakwerken

Afbreken is werk voor getrainde specialisten. Dankzij jarenlange ervaring garandeert Ageco dat uw afbraakwerken op de meest veilige en efficiënte manier gebeuren. Uiteraard wordt ook rekening gehouden met de situatie na de afbraak. Het bedrijf te Bilzen beschikt over de aangepaste materialen zoals containers en graafmachines om ontmantelingen en afbraak professioneel uit te voeren.
 

Rioleringswerken

Ageco zorgt voor een gespecialiseerde aanpak van uw rioleringswerken. Het afvalwater en hemelwater worden opgevangen en – indien vereist - gescheiden afgevoerd. Het is bij alle nieuwbouwwoningen en grote verbouwingen verplicht om een gescheiden afvoer te plaatsen.
 

Klinkerwerken en bestrating

Een nieuw terras of nieuwe oprit? Ageco verwerkt hoogwaardige materialen zoals kleiklinkers, betonklinkers, tegels of blauwe steen in uw terras of oprit voor een schitterend resultaat. Deze vakkundige plaatsing voorziet ook in de afwatering. Dat is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw terras of oprit.
 

Snoeien en vellen van bomen

Door gebruik van hoogtewerkers en geavanceerde touwtechnieken is het mogelijk om moeilijker bereikbare bomen veilig te vellen of te snoeien.
Omheiningen en poorten
Uw tuin is pas helemaal af met een stijlvolle omheining. Ageco plaatst vakkundig en snel uw omheining. Ze beschikken over allerlei soorten van draadafsluitingen, alle betonnen- en houten afsluitingen, keienhagen en steenkorven.
Nood aan vakmannen die de werken in en rond uw woning verzorgen? Contacteer Ageco vandaag nog op 0494 73 99 64 .

Ligging en routebeschrijving

Nieuwsbrief