Banner Kusttheater 't Colisée

Kusttheater 't Colisée

Openingsuren

Maandag 17/12 Na afspraak
Dinsdag 18/12 Na afspraak
Woensdag 19/12 Na afspraak
Donderdag 20/12 Na afspraak
Vrijdag 21/12 Na afspraak
Zaterdag 15/12 Na afspraak
Zondag 16/12 Na afspraak

Info

Bij een uniek feest hoort een bijzondere locatie en daarvoor bent u bij Kusttheater 't Colisée aan het juiste adres. Door de mix van art deco en de modernste technieken is deze locatie uniek in Vlaanderen. Wenst u de losse sfeer van een walking diner, diner aan tafel of een trouwfuif? Dan kan dit zeker besproken worden.

Theater

We beschikken over een mooie theaterzaal, waar er het hele jaar door verschillende voorstellingen plaatsvinden. Voor meer informatie hierover kan u steeds terecht op onze website, daar vindt u onze volledige kalender terug.

Bedrijfsfeesten

Onze zaal is in no-time omgetoverd door de ideale locatie voor een stijlvol bedrijfsfeest. Samen kunnen we nadenken over het concept en de decoratie. Had u graag een diner met aangename achtergrondmuziek of een trendy party? Dan kunnen wij dit voor u regelen. De zaal is voorzien van audiovisueel materiaal. Voor een diner kunt u opteren voor een menu bediend aan tafel of een buffet. We houden rekening met uw wensen en uw budget.

Congressen en seminaries

Ook voor seminaries of congressen is het Kusttheater Colisée de ideale locatie. Al de moderne technische apparaturen zijn aanwezig zodat u deze niet zelf hoeft te voorzien. De zaal heeft een capaciteit van 30 tot 300 personen. Neem gerust contact met ons op, dan maken wij vrijblijvend een offerte op maat.

Trouwen en feesten

Ons theater is een polyvalente zaal die steeds kan aangepast worden aan elke feestgelegenheid. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid en wij overlopen samen met u de organisatie van het feest. U kan kiezen uit een bediend, los, seated of walking dinner, buffetten of combinaties. Bovendien beschikken we over een weddingplanner die een draaiboek kan opstellen, zodat al uw wensen worden vervuld.
 

Ligging en routebeschrijving