Openingsuren

Maandag 05/12 Na afspraak
Dinsdag 29/11 Na afspraak
Woensdag 30/11 Na afspraak
Donderdag 01/12 Na afspraak
Vrijdag 02/12 Na afspraak
Zaterdag 03/12 Na afspraak
Zondag 04/12 Na afspraak

Info

Een helpende hand in moeilijke tijden en een persoonlijke dienstverlening, dat vind je bij Begrafenissen Vandebosch

Uitvaartonderneming Vandebosch is sinds 2002 actief in de uitvaartsector. Als gedreven uitvaartondernemer staan zij dag en nacht ter beschikking voor de getroffen familie's. "een helpende hand in moeilijke tijden", dat is de persoonlijke dienstverlening door Vandebosch J. die je met raad en daad te woord staat en de gehele uitvaart samen met jou bespreekt. Je krijgt er ook de gelegenheid om een uitvaart volgens eigen wensen te laten uitvoeren. Bovendien kan je bij hen ook terecht voor je uitvaartpolis die zij volgens jouw wensen kunnen opstellen.
 

Uitvaartonderneming

Begrafenissen Vandebosch streeft naar tevreden klanten. Op hun website https://uitvaartcentrum-vandebosch.be vind je dan ook een gastenboek waar hun klanten hun ervaring kenbaar maken van: voor, tijdens en na de uitvaart. De persoonlijke dienstverlening stop niet op de dag van de uitvaart, zo brengen ze bij Begrafenissen Vandebosch jou de kostenstaat van de uitvaart persoonlijk naar je toe en ze overlopen deze samen met jou, zodat je nog eventuele vragen kan stellen. Zoals je alvast merkt stellen zij alles in het werk om jou als klant naar behoren te kunnen dienen en om samen met jou het verlies een plaats te kunnen geven!
 

Afscheid nemen

Begrafenissen Vandebosch geven je de mogelijkheid om dagelijks afscheid te nemen van jouw dierbare op je eigen tijd. Heb je daar nu één uur of meer voor nodig, dat bepaal je als klant helemaal zelf, steeds voorzien zij je van koffie, thee of frisdrank in hun rustgevende maar vooral huisselijke ontvangstruimte. 
 

Kransen, urnen, sierurnen

Natuurlijk kan je ook bij Begrafenissen Vandebosch terecht voor jouw bloemen, kransen, urnen, of sierurnen, en alles om het graf van je dierbare te versieren, maar vooral om hem/haar te eren. Contacteer hen gerust om een afspraak te maken en zij zullen je van begin tot einde persoonlijke begeleiden in dit moeilijke proces.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Begrafenissen Vandebosch bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond