Openingsuren

Maandag 12/04 Na afspraak
Dinsdag 13/04 Na afspraak
Woensdag 14/04 Na afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraak
Zondag 18/04 Na afspraak

Foto’s

Info

Een helpende hand in moeilijke tijden. Persoonlijke dienstverlening.

Uitvaartonderneming Vandebosch is sinds 2002 actief in de uitvaartsector,.
Als gedreven uitvaartondernemer staan wij dag en nacht ter beschikking voor de getroffen familie's. "een helpende hand in moeilijke tijden". Onze persoonlijke dienstverlening door Vandebosch J. die u met raad en daad te woord staat en de gehele uitvaart samen met u bespreekt, en waar u de gelegenheid heeft om een uitvaart volgens eigen wensen te laten uitvoeren. 
Bovendien kan u bij ons ook terecht voor uw uitvaartpolis die wij volgens uw wensen kunnen opstellen.

Uitvaartonderneming Vandebosch streeft   naar tevreden klanten. Op onze web-site vind u dan ook een gastenboek waar onze klanten hun ervaring kenbaar maken van: voor, tijdens en na de uitvaart.
Onze persoonlijke dienstverlening stop niet op de dag van de uitvaart, zo brengen wij u de kostenstaat van de uitvaart persoonlijk naar u toe en we overlopen deze samen met u, zodat u nog eventuele vragen kan stellen. Zo ziet u wij stellen alles in het werk om u als klant naar behoren te kunnen dienen en om samen met u  het verlies een plaats te kunnen geven!

Wij geven u de mogelijkheid om dagelijks afscheid te nemen van uw dierbare op uw eigen tijd, heeft u daar nu één uur of meer voor nodig dat bepaalt u als klant zelf, steeds voorzien wij u van koffie, thee of frisdrank in onze rustgevende maar vooral huisselijke ontvangstruimte. 

Natuurlijk kan u ook in uitvaarcentrum Vandebosch terecht voor uw bloemen, kransen, urnen, of sierurnen, en alles om het graf van uw dierbare te versieren, maar vooral om hem te eren.


 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief