Openingsuren

Maandag 21/06 Gesloten
Dinsdag 22/06 08:30 - 18:00
Woensdag 23/06 08:30 - 18:00
Donderdag 24/06 08:30 - 18:00
Vrijdag 25/06 08:30 - 18:00
Zaterdag 19/06 09:00 - 17:00
Zondag 20/06 Gesloten

Info

De Groene Wijzer: dé natuurvoedingswinkel met kennis en service

In Brasschaat bij De Groene Wijzer vind je een grote winkel voor ecologische en bio producten. De winkel biedt een breed assortiment milieuvriendelijke producten aan van etenswaren tot wijnen en toiletpapier. Doe bewust jouw boodschappen op de Molenweg en kies niets anders dan heerlijke producten uit.
 

Brood, gebak, vegetarisch broodbeleg en vleesvervangers

Er zijn meerdere soorten brood op basis van gist of desem beschikbaar bij De Groene Wijzer. Speltbroden vullen het assortiment mooi aan. Er is ook de mogelijkheid om glutenvrij brood te bestellen. Er is een uitgebreide keuze aan slaatjes en bio-vegetarische patés van bekende merken zoals Abinda, Lima, De Hobbit, Bio-Verde-Taifun,... Als vleesvervangers hebben ze niet alleen tofu, seitan en tempeh, maar ook een grote variatie aan afgeleide producten. Vegan, lactosevrij, glutenvrij vers en/of voorverpakt. 
 

Verse groenten en fruit, biologische kazen

Dagelijks worden verse, biologisch geteelde groenten en fruit van de beste kwaliteit geleverd bij De Groene Wijzer. Ze worden iedere nacht met gekoeld transport in onze koelruimtes aangeleverd. Joris zijn hart zit op de juiste plaats, want indien er overschotten zijn worden deze opgehaald en worden verdeeld aan de daklozen en de minderbedeelden. Zij hebben ook een mooie kaasafdeling met een wisselend aanbod aan koe-, schapen- en geitenkaas. Er zijn kazen met dierelijke als vegetarisch stremsel of lactosevrij. 
 

Biologisch vlees van De Groene Boerderij

Elke dinsdag en vrijdag levert De Groene Boerderij vers biologisch vlees. Je kan je bestelling online plaatsen via de website https://www.degroenewijzer.be/bestelonline, en kan je achteraf in de winkel ophalen op vrijdag.
 

Pasta, broodbeleg, ontbijtgranen

Ben je op zoek naar pasta's, granen, broodbeleg zoet/hartig, ontbijtgranen, koekjes, snoep,... Glutenvrij, lactosevrij, vegan of met spelt, het kan allemaal bij De Groene Wijzer. Zij hebben een uitgebreide bulkafdeling met vele soorten muesli, noten, zaden, gevriesdroogd fruit en zuidvruchten zoals olijven, dadels, vijgen, krenten en rozijnen. 
 

Ecologische onderhoudproducten, ecologische verzorgingsproducten

De Groene Wijzer heeft milieuvriendelijke was- en reiningsmiddelen standaard in hun assortiment. Zij maken telkens de keuze uit de beste merken en kunnen een compleet aanbod bieden voor de vloer, ruiten, hygiëne in de keuken, badkamer en toilet. Als je werkt met deze producten, kies je voor een ecologische aanpak met eerbied voor mens, dier en milieu. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor baby's en kinderen is er een mooi gamma aan verzorgingsproducten. Haarverzorging, deodorants, plantenzepen, zonverzorging en cosmetica met heilzame planten dragen allemaal hun steentje bij voor het milieu. 
 

Biologische sappen, bieren en wijnen

Een lekker glaasje wijn smaakt nog beter als je weet dat die wijn afkomstig is van biologisch geteelde druiven. Druiven die met aandacht en zorg voor het milieu geteeld zijn. Bio wijn bevat ook minder sulfieten. De Belgische bio bieren smaken fruitig, kruidig of met een fijne hopsmaak. Voor de fruitsappen hebben ze bij De Groene Wijzer een groot assortiment aan groente- en fruitsappen. Ze zitten boordevol smaak en vitamines.
 

Koffie, thee, voedingssupplementen

Verrukkelijke koffie, geteeld en verwerkt met respect voor de natuur? En niet te vergeten dat ze ook granenkoffie van Lima hebben. Voor de theeliefhebbers hebben ze bij De Groene Wijzer traditionele thee, groene en zwarte thee, fruitthee, kruidenthee en ondersteunende thee voor lichaam en geest. De thee kan je los verkrijgen of in builtjes. Een gezonde voeding en een gezonde levenswijze kan je voor heel wat kwaaltjes behoeden. Toch kan het gebeuren dat je een tekort hebt aan bepaalde vitamines of mineralen. Dan is het nodig om je weerstand terug op te krikken, De Groene Wijzer heeft een mooi aanbod aan voedingssupplementen en ondersteunende producten op natuurlijke basis. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief