Verzekerdinvesteren.be

Openingsuren

Maandag 16/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 18/12 Na afspraak
Donderdag 19/12 Na afspraak
Vrijdag 20/12 Na afspraak
Zaterdag 21/12 Na afspraak
Zondag 22/12 Na afspraak

Foto’s

Info

Op zoek naar een investering die u nog echt iets opbrengt? Dan bent u bij Verzekerdinvesteren.be aan het juiste adres. Verzekerd investeren is gespecialiseerd in het aankopen, verkopen, bewaren en verzekeren van fysiek goud en zilver, zowel munten als baren.
Dit type investering geeft u een hoge meerwaarde van 4%tot 5,5% en een fysieke uitbetaling. Verzekerd investeren werkt ook samen met de Europese goudstandaard.
 

Goudbaren

Goudbaren bieden de mogelijkheid om fiatgeld om te zetten in hard geld tijdens onstabiele financiële- en economische markten. Alle goudbaren van Verzekerdinvesteren.be zijn gegoten of geslagen in tenminste 99.99% puur goud. Via Verzekerdinvesteren.be koopt u dus goud van de hoogste kwaliteit en zuiverheid.
 

Gouden munten

Gouden munten zijn enorm populair geworden onder het grote publiek. Dit komt onder andere door het feit dat de gouden munten twee verschillende voordelen te bieden hebben.  Zo is het allereerst gewoon een goed idee om te investeren in goud.  Aan de andere kant zorgt het er ook nog eens voor dat er een mooie verzameling munten kan worden gestart en heeft het esthetische karakter ook zeker een waarde.
 

Zilver baren

Verzekerdinvesteren.be helpt u aan zilver baren van de Europese Goudstandaard van de hoogste kwaliteit en zuiverheid.  Zilver baren zijn leverbaar in diverse gewichten, variërend van 100 gram tot 10 kilo.  Deze zilver baren worden altijd geslagen in 99,9% puur zilver. 

Zilveren munten

Het kopen van zilveren munten als belegging wint sterk aan populariteit.  Verzekerdinvesteren.be levert enkel nieuwe munten.

Ligging en routebeschrijving