Foto’s

Info

Sports en fitness kledij voor de stijlvolle, actieve man en vrouw: daarvoor kan u het best terecht bij Be Billie te Brugge! 
 

Stijlvolle, sportieve kledij voor mannen, vrouwen en jeugd

Bij Be Billie weten ze dat tijdens het sporten comfort en kwaliteit van het grootste belang zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wel wat. Daarom vindt u er een uitgebreid gamma sportieve kledij van allerlei soorten en in allerlei maten, en dat voor mannen, vrouwen en kinderen. Het aanbod sportieve outfits omvat onder meer leggings, sportbh’s en shorts voor de vrouwen en meisjes, en shorts, yoga pants, tank tops en shirts voor de mannen en jongens.
 

Boetiek, accessoires en zwemkledij

Het aanbod rijkt echter verder dan yoga- en sportkledij. Be Billie biedt u een ruime selectie aan zwemkledij aan. Deze zwempakken en bikini’s combineren weer perfect comfort en looks, zodat u er niet alleen altijd op uw best uitziet in uw zwempak, maar u ook comfortabel voelt. Verder vindt u in de boetiek ook allerhande leuke modeaccessoires, gaande van ringen tot halskettingen, en sportaccessoires, waaronder professionele yogamatten om uw dagelijkse workout op uw gemak thuis te kunnen doen. 
 

Kom langs of bestel online

Bent u benieuwd of Be Billie iets voor u in de aanbieding heeft? Voel u dan meer dan welkom om eens binnen te springen in de zaak op de ring van Brugge, juist voor de Kruispoort. Neemt u liever al een kijkje naar het aanbod voordat u langskomt, of winkelt u liever online? In dat geval kan u altijd terecht op de webshop, waar u niet alleen het aanbod vindt maar ook op de hoogte gehouden wordt van de laatste acties en speciale kortingen. Tot gauw!

Reviews door klanten van Be Billie

3.9 Laure op 2020-10-11 om 02:54:34
Prima!

Ligging en routebeschrijving