Andere belangrijke handelaars

Club Brugge

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Club Brugge toe

Info

Club Brugge is meer dan een voetbalploeg. Samen brengen we voetbal terug naar
waar het om draait: hard werk, ambitie, koppigheid en doorzettingsvermogen. Zweet, gras en grond. Vandaar onze slogan No Sweat / No Glory.

Op Club Brugge bieden we verschillende mogelijkheden om wedstrijden mee te maken. Uiteraard is het altijd mogelijk om via tickets.clubbrugge.be gewone tribunetickets voor een thuiswedstrijd aan te kopen.

Daarboven bieden we ook diverse VIP-formules aan, meer informatie vindt u hieronder terug:

OUTDOOR VIP:

In dit arrangement geniet u een heel seizoen van uw eigen gereserveerde outdoor VIP plaatsen die centraal gelegen zijn in vakken 123 en 124, aan weerszijden van de officiële tribune. Tijdens de wedstrijd geniet u van een strategisch zicht en authentieke sfeer; voor en na de match en tijdens de rust maakt u optimaal gebruik van onze business infrastructuur in onze 'Club Duizend' in het logegebouw

OPEN BUSINESS SEATS:

Proeven van de beste voetbalsfeer in België terwijl je nog steeds kan genieten van alle voordelen en services die onze exclusieve VIP-formules inhouden? Dan zijn de Open Business Seats perfect voor u en uw gasten.

ZUIDLOUNGE:

De Zuidlounge is een formule op uw maat. Ú kiest de wedstrijden, ú kiest hoe veel gasten u mee neemt. Voor de wedstrijd ontvangen we u met een uitgebreid buffet, versnaperingen en een open bar, tijdens de wedstrijd geniet u van de sfeer in een kolkend Jan Breydel, tussen de blauwzwarte fans in de Zuidtribune. Kies bij de start van het seizoen uw pakket en verdeel het naar believen over de competitie, Play-Offs en Europese wedstrijden. 

Deze formules kunnen zowel op matchbasis aangekocht worden als op seizoensbasis.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte-aanvraag kan u mailen naar Eli Maertens (Eli.Maertens@clubbrugge.be) of op het nummer: 050/64.22.74 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Club Brugge, 8000 Brugge, Olympialaan 72

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Club Brugge als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief