Openingsuren

Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Na afspraak

Foto’s

Info

Hond In Huis

Hond in Huis: Waar u moet zijn voor hondenopleidingen aan huis in Brugge en omgeving.
 

Professionele dienst aan huis

U kan er van op aan dat Hond in Huis steeds een professionele en kwalitatieve training voor uw hond zal leveren. Uw trouwe viervoeter zal binnen de kortste keren luisteren als nooit tevoren! Zaakvoerster Pascale is een opgeleide hondeninstructeur-gedragsbegeleider en Tellington TTouch Practioner P1 voor gezelschapsdieren. Zij is eveneens gevorderd begeleider hersenwerk voor honden. Daarnaast heeft ze nog tal van opleidingen en ervaringen achter de rug die u garanderen dat Hond in Huis kwalitatieve opleidingen levert. Alle opleidingen worden aan huis gedaan en dat, indien u binnen de 10km van Pascale woont, zonder bijkomende transportkosten! 
 

Een breed gamma aan opleidingen

Het is belangrijk op tijd te beginnen aan de opleiding van uw nieuwe puppy voor een zo effectief mogelijk resultaat. Daarom biedt Hond in Huis puppybegeleiding aan. Heeft u een oudere (adoptie)hond? Geen probleem: ook voor oudere honden kan u bij Hond in Huis terecht voor basislessen. Soms vertonen honden bepaald ongewenst gedrag, om dat te verhelpen kan u een beroep doen op de gedragsbegeleiding van Hond in Huis en ten slotte wordt ook nog de bijzondere TTouch Training en Hersenwerk voor honden aangeboden. Voor meer informatie hierover kijkt u best eens op de website. 

Heeft u een trouwe viervoeter die wel een training kan gebruiken of hebt u graag wat begeleiding bij de opvoeding van uw beste vriend? Neem dan snel contact op met Hond in Huis via mail of het nummer 0497/32 08 19, of neem een kijkje op de website