Beobank - Walter De Wolf bv

Foto’s

Info

Geld lenen, sparen, of beleggen? Beobank staat u bij in al uw financiële beslissingen, zowel als particulier, als op professioneel gebied. Beobank agentschap Walter De Wolf in Buggenhout helpt u graag met een oplossing op maat voor al uw projecten en belangrijke aankopen.
 

Professioneel bankieren met Beobank

Beobank steunt al wie durft te ondernemen. Het agentschap van Walter De Wolf helpt u uw liquiditeiten eenvoudig en efficiënt beheren dankzij aangepaste tools. Zo behoudt u de controle over uw financiën, zonder te veel tijd te besteden aan het dagelijkse beheer.

Of u nu een zelfstandige bent of een bedrijf runt, bij Beobank vindt u een pakket op maat voor het dagelijkse beheer van uw bankverrichtingen.

Bij het Beobank agentschap in Buggenhout vindt u spaarrekeningen die rechtspersonen toelaten om hun liquiditeiten op korte termijn te beheren. Als klant ontvangt uw onderneming een vergoeding in de vorm van een basisrente en een getrouwheidspremie.
 

Beobank voor particulieren

Bij agentschap Walter De Wolf kan u rekenen op echt persoonlijk advies als particulier. U kan hier terecht voor een lening op maat van uw projecten, uw wagen of uw woning. Doe beroep op het agentschap in Buggenhout en vind de spaarrekening die bij u past, open een gratis zichtrekening en ontdek alle opties in kredietkaarten. Wilt u starten met beleggen of wenst u advies inzake pensioensparen? Beobank staat u bij met persoonlijk advies. Verder ontdekt u hier alles over verzekeringen voor het beschermen van uw gezin, tot een uitvaartplan op maat.


Maak een afspraak bij het Beobank agentschap in Buggenhout of vraag meer inlichtingen via agentbuggenhout@beobank.be.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief