Natural Petfood

Openingsuren

Maandag 06/12 Gesloten
Dinsdag 30/11 14:00 - 18:00
Woensdag 01/12 14:00 - 18:00
Donderdag 02/12 14:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 14:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 12:00 - 16:00
Zondag 05/12 Gesloten

Foto’s

Info

Hondenspeciaalzaak Natural Petfood te Dessel biedt uw hond een gezonde, natuurlijke en kwaliteitsvolle voeding aan tegen een betaalbare prijs.
 
Gezonde, kwaliteitsvolle hondenvoeding
Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen en leeftijden en is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen. Naturis biedt eerlijke hondenvoeding met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Door uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen is het eten zeer goed verteerbaar.
Hondenvoer – vers vlees
Het assortiment vers vlees bestaat uit een ruime keuze diepgevroren voeding en houdbaar versvlees. Deze laatste is gestoomd en kan zodoende buiten de vriezer bewaard worden, handig voor onderweg! Het gamma vers vlees bestaat o.a. uit kip, rund, zalm en kalkoen.
 
Hondenvoer -  droogvoer
De hondenbrokken van Naturis zijn van hoge, blijvende kwaliteit en zijn zeer goed verteerbaar.
Naturis biedt ook persbrokken. Deze zijn speciaal gemaakt voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen, die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben of allergisch zijn aan bepaalde granen zoals bijvoorbeeld tarwe. Het assortiment persbrokken bestaat uit een glutenvrije lijn en een lijn zonder gluten én granen.
 
Wilt u het beste voor uw hond? Bezoek Natural Petfood in Dessel en maak kennis met de gezonde hondenvoeding van Naturis.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/