Info

Slotenmaker ’t Sleutelhuisje is gespecialiseerd in het openen van deuren, het plaatsen van allerlei sloten en inbraakbeveiliging. Zij bedienen de regio Groot Antwerpen en hun vestiging te Deurne vormt hierbij de uitvalbasis.
Met een jarenlange ervaring staat ’t Sleutelhuisje als slotenmaker garant voor een goede service en prijs-kwaliteitverhouding.
 

Depannage

Uw sleutel vergeten, verloren of gestolen? Geraakt u niet meer binnen of buiten omdat uw slot blokkeert?
Slotenmaker ‘t Sleutelhuisje opent uw deur zonder schade.
 

Inbraakbeveiliging

Bij inbraakbeveiliging denkt men natuurlijk eerst aan een goede deurbeveiliging. Om uw deuren tegen inbraak te beschermen zijn er vele producten die de veiligheid van uw huis en aldus uw gezin kunnen verhogen. Welke producten worden uitgekozen hangt af van de situatie en wens van de klant. Hieronder enkele voorbeelden die uw deur extra bescherming kunnen bieden tegen inbraak: veiligheidscilinders, veiligheidssloten, deurbalken en deurgrendels.
Ook beveiliging voor uw ramen vindt u hier. Raambeveiliging komt in de vorm van raamsloten (krukken, opbouw, …) en hekwerk.
Verder biedt ’t Sleutelhuisje kelderroosters, rolluiken, poorten en hekken.
 

Veiligheid in uw huis

De aankoop van een kluis of brandkast zorgt ervoor dat waardevolle bezittingen, zoals juwelen, akten, gevoelige data, wapens, enz. beveiligd worden tegen inbraak en/of brand. Het assortiment geteste kluizen is zeer ruim en gevarieerd, zodat u voor elke situatie de juiste kluis vindt het ‘t Sleutelhuisje.
 
Wanneer u opteert voor de optimale beveiliging van uw deur, kiest u natuurlijk voor een veiligheidsdeur. Deze stalen deur beschikt over meerdere sluitingspunten en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Naast de inbraakwerende eigenschap bieden de veiligheidsdeuren ook weerstand tegen geluid, 
brand en koude.
 
Meer informatie over de services van de slotenmaker te Deurne vindt u op de website www.sleutelhuisje.be.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief