Prijsuitreiking 't Keiems Vleespotje. 


Perstekst
In Diksmuide zijn klanten van het 't Keiems Vleespotje blij gemaakt. Ze mochten de voorbij week hun prijs gaan afhalen die ze gewonnen hebben met de eindejaars- voorjaarsactie van Handelsgids. De winnaars kregen een glaasje cava aangeboden en lekkere hapjes gemaakt van verse vleeswaren. En voor lekkere en verse vleeswaren ben bij het ‘t Keiems Vleespotje aan het juiste adres.

Bij slagerij 't Keiems Vleespotje, kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan verse vleessoorten die steeds met passie bereid worden.
José Vanacker en zijn team hanteren steeds de nodige portie zorgvuldigheid bij het bereiden van uw favoriete artikelen zodat u thuis lekker kunt smullen van verse producten. Niet enkel voor vlees maar ook voor een assortiment kazen, groeten- en vruchtensappen kunt u hier terecht.

De meeste winnaars kregen allemaal een pak kortings- en cadeaubonnen. Wat dacht je van een gratis spa behandeling voor uw hond bij Hondensalon Anubis of €20 korting bij optiek Descheppere uit Diksmuide. Uit Houhulst waren er bonnen van Bloemen Cindy t.w.v. 20% en bij Dress Up krijg je 10% op de nieuwe collectie. In Middelkerke krijg je bij Comfort Express €100 korting, bij drukkerij Debeuckelaere 15% korting op je kaartendrukwerk. Decoratie Buyse uit Middelkerke geeft dan weer 10% korting op het hele gamma en Fietsenhuis Feys Wouter geeft 15% korting op alles. Zin in een Manicure? Bij schoonheidsinstituut Pourelle krijg je er eentje gratis. Heel veel winnaars kregen ook nog een cadeaubon van lingerie Freya uit Gistel t.w.v. €25 of een cadeaubon van Pasta Presto uit Brugge voor €10. Ook bij Optiek Baes uit Koksijde krijg je €20 cadeau.

EXTRA: En er is al een NIEUWE actie. Al de winnaars kunnen nog eens in de prijzen vallen met de nieuwe fotowedstrijd. Zij kunnen hun selfie met de prijzen en (naam) zaakvoerder online zetten op www.handelsgids.be/fotowedstrijd EN opnieuw een mooie prijs winnen. Wat dacht je van een Champagneweekend bijvoorbeeld, of een reis naar Dubai voor 2 personen met de Blauwe Vogel, een Minerva elektrische fiets, diner bij Peter Goossens, enz... Bekijk de prijzenpot en je zult versteld staan.

En ja, ook dit jaar is er een fantastische eindejaarsactie. Handelsgids probeert samen met de lokale handelaars een nog grotere prijzenpot te maken, zodat je nog meer kan winnen.
Koop lokaal ! Doe mee ! Win lokaal !

Hieronder de fotoreportage