Andere belangrijke handelaars

Banner D&H Fotografie

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Info

Al meer dan 20 jaar heeft fotograaf Dimitri Haeck in Evergem de voortdurende drang om te investeren in nieuwe technologieën en mensen. Dimitri heeft meer dan 8 jaar studies erop zitten en tot op de dag van vandaag blijft hij altijd op de hoogte van nieuwe technologie of technieken in de wereld van fotografie, een wereld die zeker niet stil staat. D&H Fotografie in Evergem groeide de laatste jaren dan ook uit tot een volwaardige fotostudio. Het bedrijf biedt de perfecte mix van technologie en service. Het vastleggen van een emotie in beeld werkt inspirerend voor Dimitri en dit is wat hem zo gepassioneerd maakt in fotografische kunst.

Wilt u al uw herinneringen vastleggen zoals uw huwelijk, verloving, communie, lentefeest, verjaardag of gezinsmoment, en kunstwerken verwachten die tijdloos zijn voor de rest van uw leven dan kan u zeker terecht bij D&H Fotografie .

Verder is het maken van een professionele of industriële reportage zeker ook mogelijk bij D&H Fotografie en kan je bij hem ook terecht voor foto’s voor je website, foto’s voor je portfolio, geboortekaarten en communiekaarten.

Wat kan u dus verwachten van fotograaf Dimitri Haeck? Simpel: fotografie die spreekt en u raakt tot in het hart.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar D&H Fotografie, 9940 Evergem, Rabotstraat 4

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie van D&H Fotografie

Vriendelijkste Handelaar

Stem op D&H Fotografie als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief