PH Microsound

Openingsuren

Maandag 22/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 23/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 24/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 25/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 26/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 21/08 Na afspraakNa afspraak

Info

PH Microsound is een audiovisueel bedrijf in Evergem waar voortvloeiend uit de activiteiten ook elektriciteit is bijgekomen.

Verhuur en verkoop audiovisueel materiaal

Voor elke manifestatie wordt er door de firma in overleg met de klant bekeken welke audiovisuele materialen voor de activiteit het meest geschikt zijn. Aan de hand van dit overleg wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt.
Bij PHMicrosound kan u terecht voor het huren van een hele reeks aan audiovisueel materiaal. Zo vindt u hier luidsprekers, microfoons, mengtafels, CD- DVD-USB spelers, licht, projectie- apparatuur en podia.
Voor verkoop van vaste installaties maakt de firma steeds een studie van de meest geschikte professionele materialen aangepast aan de situatie, de noden en het voorziene budget. Verkoop van losse toestellen verloopt steeds op bestelling, wat de klant een recente productie datum garandeert.
 

Algemene elektriciteitswerken

Tot onze werkzaamheden behoren : vernieuwen van zekeringskasten , plaatsen van sutringen domotica ea. , leggen van netwerkbekabeling , home cinema, surround installaties, centrale audio installatie met zone systeem, ontrijgen van distrubutie televisiesignalen in appartementswoningen, renovaties en nieuwbouw zowel industrieel als residentieel. Ook voor winkelinrichtingen en winkelverlichting kan u bij ons terecht.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je PH Microsound een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond