Morgenzonneke ('t)

Openingsuren

Maandag 31/01 09:30 - ...
Dinsdag 25/01 09:30 - ...
Woensdag 26/01 08:00 - 13:00
Donderdag 27/01 GeslotenGesloten
Vrijdag 28/01 09:30 - ...
Zaterdag 29/01 09:30 - ...
Zondag 30/01 09:00 - ...

Foto’s

Info

't Morgenzonneke in Evergem is een gezellig café waar iedereen welkom is om te komen genieten van een frisse pint, verfrissende frisdrank, of een verwarmende koffie of thee te komen drinken.  Deze drankjes kunnen zeker ook vergezeld worden van lekkere snacks. Zin in een beetje entertainment? Dankzij de verschillende caféspelen en events valt er altijd wel iets te beleven bij ’t Morgenzonneke.
 

Gezellig drinken in Evergem

Café ’t Morgenzonneke is het gezelligste café van Evergem en omstreken. In dit eenvoudig, maar gezellig dorpscafé onder de kerktoren van Evergem voelt iedereen zich thuis. Dit komt zowel door de uitgebreide kaart tegen zeer betaalbare prijzen, als door de sfeer die het café dag en nacht vult. U vindt hier steeds iemand die bereid is om een babbeltje te doen, of dit nu een caféganger of de uitbater zelf is. Naast een goed gesprek kan u bij café ’t Morgenzonneke ook een spelletje tapbiljart meepikken. Daag uw vrienden uit, of speel een spelletje tegen een andere biljartliefhebber uit het café, u vindt hier vast en zeker iemand om tegen te winnen. Al hoeft u niet altijd zelf te spelen, maar kan u hier ook kijken naar de matchen van de Rode Duivels en in een gezellige sfeer supporteren met het hele café samen.

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Ontdek andere handelaars in de buurt van Morgenzonneke ('t) in Evergem

BNL
Vlamingstraat 35
8000 Brugge
Café Taverne Century
Grote Markt 10
9060 Zelzate
Bierkamer (De)
Vaartstraat-West 30
9940 Evergem
Den Heksenketel
Belzeelsestraat 23
9940 Evergem