Openingsuren

Maandag 12/04 Gesloten
Dinsdag 13/04 07:00 - 18:00
Woensdag 14/04 07:00 - 18:00
Donderdag 15/04 07:00 - 18:00
Vrijdag 16/04 07:00 - 18:00
Zaterdag 10/04 07:30 - 17:00
Zondag 11/04 07:30 - 13:00

Foto’s

Info

Bij Dolce Vita vindt u heerlijk vers brood, charcuterie en zoete patisserie. Daarnaast kan u er ook terecht voor tal van lederwaren, waaronder handtassen, jassen en portefeuilles.
 

Brood, patisserie en chocolaterie, mét broodautomaat

De veelzijdige zaak Dolce Vita is onder meer een brood- en banketbakkerij. Kom er langs voor uw dagvers brood, maar ook heerlijke ovenverse croissants, pistolets en sandwiches behoren tot het aanbod. Heeft u geen tijd om tijdens de openingsuren langs te komen voor uw dagelijkse brood? Dan is er geen reden tot paniek, u kan gerust bij de dagelijks bijgevulde broodautomaat terecht. Is het tijd om uzelf eens lekker te verwennen of organiseert u een uitgebreid ontbijt of feestje? Dan vindt u hiervoor allerhande ambachtelijke zoetigheden bij Dolce Vita! Kom langs en kies een heerlijke taart, lekkere koffiekoeken of chocolade. De chocolaterieafdeling is tot over de landsgrenzen gekend voor de heerlijke pralines en de leuke figuurtjes, ideaal voor op feesten. Proef zeker de specialiteit van het huis: ambachtelijke noppentaart.
 

Vleeswaren, bereide maaltijden, ontbijt en belegde broodjes

Honger en geen zin of tijd om een lunch of diner te bereiden? Kom dan langs bij Dolce Vita voor een lekker belegd broodje of een heerlijke voorbereide maaltijd. Deze maaltijden kunnen uit allerlei ingrediënten bestaan en zijn zowel warm als koud te verkrijgen. Proef zeker ook een van de heerlijke huisgemaakte fruitsappen, lekker en gezond! Ook voor het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, zit u hier op het juiste adres: u vindt bij Dolce Vita een ruime selectie lekkere ontbijtmanden en kan ook in de zaak zelf van een heerlijk ontbijt komen genieten. Ten slotte zijn er ook tal van vleeswaren te verkrijgen. Deze gaan van spareribs en hele kippen, kippenbillen en bouletten tot heerlijke charcuterie.
 

Lederwaren en geschenken

Ook wie geen honger heeft zit goed bij Dolce Vita. U vindt er een assortiment fijne geschenkjes, waaronder bijvoorbeeld zalige geurkaarsen. Ook voor tal van lederwaren zit u hier goed. Neem zeker eens een kijkje in de zaak voor een overzicht van alle handtassen, portefeuilles en meer.  

Kom langs in de zaak en laat uzelf verwennen met al het lekkers dat Dolce Vita u te bieden heeft, of neem een kijkje in het assortiment lederwaren en geschenkjes.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Alles was in orde.... 7,8 Review door: Stan
Elke dag een vrolijk gezicht en... 9,5 Review door: Ignace
Vriendelijk... 10 Review door: Jany
Altijd al even vriendelijk ! Zon... 10 Review door: Nancy
Ik vind dat de service snel en g... 10 Review door: Thibaut