De handelaars uit Geetbets stellen voor

Como-Optic

Bescherm je ogen in stijl!! Heel heel veel brillen/zonnebrillen met aangepaste prijzen! De koffie en prosecco staan ook s...

Auping matrassen = ideaal slapen

De juiste matras kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. De matrassen van Auping bieden optimale ondersteuning en ventilati...

Workshop Techniek - Stoffenschuur

Deze workshop is gericht op de naai(st)ers die graag hun technieken willen fijn stellen. Ben je al een tijdje aan het naaie...

Kortingen

In juni nog de hele maand koppelverkoop // MIX & MATCH // koop 2 brillen naar keuze en ontvang 1 aan 50%. Hou ons in juli ...

Alles over Geetbets

Geetbets heeft een mooie geschiedenis die helemaal terugreikt tot de middeleeuwen. De naam is afgeleid van de rivier Geet en de oude benaming "bets" voor een nederzetting. Door Archeologische vondsten suggereren ze dat er tijdens de Romeinse tijd bewoning was. Het gebied groeide uit tot een belangrijk agrarisch centrum in de middeleeuwen.
 

Een van de bezienswaardigheden die je moet gezien hebben in Geetbets is het Kasteel van Bets. Dit historische kasteel biedt bezoekers een kijkje in het verleden van de regio en is omgeven door een prachtig park. Het kasteel is een must-see voor geschiedenisliefhebbers en toeristen.
 

In het centrum van Geetbets, aan de Steenstraat, vind je diverse handelaars. Deze straat is het hartje van de gemeente, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen en je kunt genieten van de lokale diensten. Het biedt een aangename ervaring omdat alles zo dichtbij is.
 

Wat betreft parkeergelegenheid in Geetbets, kun je eenvoudig parkeren in Rummen, specifiek in de Ketelstraat. Deze locatie biedt voldoende ruimte en is handig gelegen voor bezoekers. Ook campers zijn welkom op deze parkeerplaats. Hierdoor kun je zonder zorgen genieten van alles wat Geetbets te bieden heeft.
 

Kortom, Geetbets combineert een rijke geschiedenis met prachtige bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Geetbets en biedt praktische parkeermogelijkheden in de Ketelstraat. Deze charmante gemeente is zeker een bezoek waard voor een dag vol cultuur en gemak. 
 

Nieuws uit Geetbets

Op Handelsgids Geetbets wordt regelmatig nieuws over verschillende gebeurtenissen of evenementen geplaatst uit Geetbets. Als je lid bent van een vereniging of heb je nieuws dat je graag wilt delen met de handelsgids stuur dan een mail naar marketing@handelsgids.be. Na een controle van het nieuws plaatsen wij dit op de website met een eventuele link naar je sociale media of website.