Juwelen Herman bv

Openingsuren

Maandag 28/09 09:30 - 18:00
Dinsdag 29/09 GeslotenGesloten
Woensdag 30/09 09:30 - 18:00
Donderdag 01/10 09:30 - 18:00
Vrijdag 02/10 09:30 - 18:00
Zaterdag 03/10 09:30 - 18:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Info

Ook Juwelen Herman mag opnieuw de deuren openen.

Het doet ons zó'n plezier jullie allemaal terug te kunnen verwelkomen in onze winkel. Uiteraard kan het (voorlopig) niet meer zoals voorheen. Wij nemen een aantal belangrijke maatregelen om ieders veiligheid zo veel mogelijk te kunnen garanderen. Sommige opgelegd, andere uit eigen initiatief. Wij vragen jullie bij deze om deze te respecteren, ook al zal het soms een raar gevoel geven.

Onze deurbel wordt regelmatig ontsmet.

Ik open voor u de deuren zodat u geen klinken hoeft aan te raken.

Ik draag permanent een mondmasker omdat ik bv. bij het binnenkomen de afstand van anderhalve meter niet kan garanderen. Ik kan wel mijn adem inhouden wanneer u voorbij stapt ;). Mondmaskers zijn intussen verplicht in het centrum van Geraardsbergen: zowel in de winkelstraat als in de winkels zelf.

Bij het binnenkomen staat een flesje ontsmettingsgel klaar, maak er gebruik van alstublieft. Indien gewenst kan dit ook bij het verlaten van de zaak.

Daar onze winkel niet al te groot is, kan er slechts 1 klant tegelijk de winkel bezoeken. U kan door de zijetalage zien of er al iemand binnen is. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te werken (bv. bij prijsoffertes), en durf van u ook te vragen uw bezoek niet te rekken. Uiteraard krijgt u wel de tijd om juwelen te passen indien gewenst, en om rustig uw keuze te maken. Het gaat tenslotte soms over serieuze bedragen.

Wat de gepaste juwelen betreft: deze worden na elke pasbeurt grondig gereinigd met stoom voor zij terug in de etalage komen. Dit vraagt extra werk van mij, wat ik met plezier doe voor de veiligheid van onze klanten. Maar mag ik u voorzichtig vragen enkel die juwelen te passen waar u echt interesse in hebt? Laat uw ogen de eerste keuze maken ;)

Tijdens uw bezoek aan onze winkel zijn we gescheiden door een plexi wand, zo mag ik u laten plaatsnemen aan onze tafel i.p.v. halverwege de winkel, wat het werken toch iets aangenamer maakt. Mocht u zich toch veiliger voelen op enige afstand: onze stoelen zijn verplaatsbaar...

U mag mij altijd op voorhand contacteren indien u een cadeaubon wenst. Dan kan ik die op voorhand klaarmaken, wat uw bezoek en eventuele wachttijden inkort.

Ik noteer graag uw naam en telefoonnummer in een schriftje. Indien ik of iemand uit mijn entourage, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, toch besmet mocht blijken, dan kan ik u (laten) contacteren zodat u op de hoogte bent van een eventuele blootstelling. Mocht ik het vergeten: u mag er mij altijd aan herinneren. Dit is volledig vrijwillig!

Wat contactloos betalen betreft: wij hebben geen bankcontact, enkel payconiq. Dit gaat via een app op de smartphone. Indien gewenst, gelieve deze app reeds op voorhand te (laten) installeren op uw gsm. Sommige banken voorzien deze service binnen hun eigen app. Cash betalen kan nog steeds.

En tot slot een beetje een moeilijke: probeer ook aan de etalage de anderhalve meter te respecteren. Als hulp/referentie zal ik op de grond met tape anderhalve metertjes aanduiden, hoewel ik besef dat dit soms moeilijk te handhaven zal zijn. Ik zou zeggen: wees hoffelijk en verdraagzaam tegenover elkaar, we kunnen allemaal maar gewoon ons best doen.

En dan nog een hele belangrijke: mocht u zich ziek voelen (wat ik u absoluut niet toewens), blijf dan thuis.

Ongetwijfeld zullen we de komende dagen nog op vergetelheidjes stoten, maar bij deze heb ik toch al mijn best gedaan om 'veilig shoppen' mogelijk te maken en covid19 een spaak in de wielen te steken.

Hopelijk tot binnenkort :)

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief