Juwelen Herman bv

Openingsuren

Maandag 30/03 Gesloten
Dinsdag 31/03 Gesloten
Woensdag 01/04 Gesloten
Donderdag 02/04 Gesloten
Vrijdag 03/04 Gesloten
Zaterdag 28/03 Gesloten
Zondag 29/03 Gesloten

Info

Beste klanten,

Corona verplicht ons de zaak te sluiten en creatief te zijn.

Informatie
Voor informatie over uw herstellingen/bestellingen, mag u ons altijd telefonisch of via mail contacteren.

Etalage
'Winkel dicht' wil ook zeggen 'geen etalage meer om te bezichtigen'. Het plan is om dagelijks zeker 2 nieuwe foto's te droppen op de handelspagina van Juwelen Herman. Voor ons fijn om te doen, voor jullie misschien een fijne dagelijkse routine om even een kijkje te nemen. Ook op de pagina 'eigen creaties' zullen er nieuwe foto's verschijnen van zodra in het atelier nieuwe stukken gemaakt zijn.
Mocht u een juweel zien dat u interesseert, aarzel dan niet om contact op te nemen. Juwelen versturen via de post, daar zijn we niet zo'n voorstander van. Maar er zijn zeker andere mogelijkheden. Zo kunnen we, via mail of whatsapp, een foto droppen bij de persoon voor wie een geschenkje bedoeld is, en het juweel voor de gelukkige aan de kant leggen zodat het na dit hele coronagedoe in levende lijve kan worden afgehaald. Of indien uw adres op de route van onze 'noodzakelijke verplaatsingen' ligt, kunnen wij zeker even stoppen aan de deur. Ik schat dat mijn armlengte een kleine 75cm is ;-)

Cadeaubonnen
Ook onze cadeaubonnen kunnen een leuk alternatief zijn en schrijven we met plezier uit. Deze kunnen eventueel wel met de post bezorgd worden.

Delen
Mogen wij jullie vragen om deze pagina te delen indien mogelijk. Tot op heden was Juwelen Herman behoorlijk non-actief op digitaal gebied. Met de extra tijd die er nu is, zullen we daar verandering proberen in brengen. Weten dat onze digitale etalage door velen bekeken wordt, is voor ons die extra boost die iedereen de dag van vandaag wel kan gebruiken. Vandaar onze vraag: hoe meer 'delen', hoe meer volk voor onze 'etalage', waarvoor dank.

Hart voor elkaar
Laten we allemaal zorg dragen voor elkaar, en wij kijken er naar uit om jullie na deze moeilijke periode allemaal gezond en wel terug in onze winkel te mogen verwelkomen.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Voor de liefhebbers van merken...

Eerder uitzonderlijk in ons tweedehands aanbod: 2 sets van het merk BARAKA, in uitstekende staat uiteraard, massief 18kt goud

Open bijlage

Juw Herman steekt een tandje bij

Bekijk onze handelsgidspagina: we voegen elke dag nieuwe foto's toe. Zo houden wij de zaak actief, en krijgt u dagelijks een leuk verzetje.
Iets interessants gezien voor uzelf of als geschenk? Geef gerust een belletje, we bekijken samen wat mogelijk is!

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief