De Hobbit - GebakEnZo

Openingsuren

Maandag 24/01 05:30 - 12:00
Dinsdag 25/01 05:30 - 18:00
Woensdag 26/01 05:30 - 18:00
Donderdag 27/01 05:30 - 12:00
Vrijdag 28/01 05:30 - 18:00
Zaterdag 29/01 06:00 - 15:30
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Info

Bij De Hobbit – GebakEnZo in Haaltert kunt u nu op één plaats terecht voor zowel uw vers brood als uw dagelijkse krant. De winkel huist namelijk een warme bakker en dagbladhandel onder één dak, speciaal om het u gemakkelijk te maken.
 

Warme bakker Haaltert

De Hobbit- GebakEnZo te Haaltert is de gezellige warme bakker bij u in de buurt. In deze bakkerij vindt u een ruim aanbod aan diverse broden, pattiserie en confiserie met liefde gebakken. U bent hier al van ’s morgens vroeg welkom voor verse koffiekoeken en gebakjes zoals croissants en een heerlijke eclair.
Bent u op zoek naar een speciaal gebak of taart voor een feest? De grote fruittaarten zijn zeker een aanrader, maar ook het verdere assortiment taarten is om duimen en vingers bij af te likken. Om de kleinsten te verrassen op hun verjaardag maakt deze warme bakker te Haaltert graag speciaal voor u een Disney taart of een persoonlijke fototaart. Deze speciale taarten zijn steeds te verkrijgen op bestelling.
 

Droogkuis in bakkerij

Met de vernieuwing van GebakEnZo vindt u nu heel wat producten terug onder één dak. Naast de bakkersafdeling is er namelijk ook een dagbladhandel. Hier vindt u alles van kranten en tijdschriften, tot kansspelen en een ruim aanbod aan wenskaarten, snoep, sigaretten en dranken.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/