Riz'O

Openingsuren

Maandag 20/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 18/01 Na afspraak
Zondag 19/01 Na afspraak

Info

Om lekker te ontspannen in een heerlijke, goed uitgeruste privéwellness moet u bij Riz’O zijn!
 

Heerlijk ontspannen in Haaltert

Bij aankomst voelt u zich al meteen ontspannen bij Riz’O. U krijgt er altijd de mogelijkheid om u lekker even neer te zetten in de moderne lounge, uiteraard met bijbehorend drankje of hapje. Geniet van een ontspannen sfeer met een lekkere frisdrank, cocktail of bier.
 

Privéwellness met sauna, zwembad, jacuzzi en hammam

Van 2 tot 4 personen kan u de privéwellness van Riz’O afhuren. Kom binnen in dit kleine paradijs en geniet in alle luxe van de omgeving en elkaar. U kan lekker zweten in de sauna, gevolgd door een frisse duik in het zwembad. Kom daarnaast ook genieten van de traditionele hammam, een typisch Midden-Oosters warm bad. Warm baden kan verder in de luxueuze jacuzzi: zalig genieten! Heeft u even geen zin meer in al dit leuks? Zet u dan op uw gemak in de moderne relaxruimte.
 

Massage, zonnebank, beautysalon en nagelstudio

U zult zich na uw bezoek aan Riz’O niet alleen meer ontspannen voelen, u zult er ook beter uitzien dan ooit tevoren! Geniet verder van een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling door de beautyexperts. Deze behandeling verloopt zoals u dat wilt, en kan zeer uitgebreid zijn, van gezichtsmaskers tot gellish nagels. Naast solo-massages kan u ook steeds opteren voor een duo-massage zodat u en uw partner samen heerlijk kunnen genieten. Daarnaast krijgt u in de wellnesszaak ook toegang tot een professionele zonnebank.
 
Wordt het tijd dat u zich nog eens lekker laat verwennen? Kom dan langs bij Riz’O en geniet van een schoonheidsbehandeling en/of privéwellness.

Ligging en routebeschrijving