Zakenkantoor Coignau

Info

Zakenkantoor Coignau in Haaltert biedt een ruime waaier aan bancaire- en verzekeringsproducten aan voor zowel particulieren als ondernemingen. Dankzij het AXA – bankagentschap geniet u van alle denkbare bancaire diensten en producten zoals successieplanning, vermogensbeheer, leningen, kredieten en beleggingen.


Verzekeringen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Zakenkantoor Coignau in Haaltert voor het afsluiten van verzekeringen.
Als particulier is het mogelijk uw woning te verzekeren, als huurder of als eigenaar. De familiale verzekering vergoedt de schade die door een verzekerde tijdens zijn privéleven aan een derde veroorzaakt wordt, Verder vindt u hier een reisbijstandsverzekering voor u, uw familie en uw voertuig. Ook uw fiets kan u laten verzekeren.
Als bedrijf kan u uw bedrijfsgebouw laten verzekeren tegen brand, diefstallen en meer. Voor de verzekering van personenwagens die ingeschreven zijn als bedrijfsvoertuig biedt het bankagentschap in Haaltert meerdere opties. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid dekt de schade die u en eventuele andere zaakvoerders, vennoten, werknemers veroorzaken tijdens de uitoefening van de dagdagelijkse activiteiten. Voor al uw personeel kan u opteren voor een hospitalisatiepolis. Verder kan u bij dit zakenkantoor in Haaltert terecht voor diverse corporate polissen, zoals een transportverzekering.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/