Openingsuren

Maandag 05/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 06/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 11/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Capelli

Het team van Capelli realiseert vakkundig uw kapsel, rekening houdend met uw gelaatsvorm, stijl en de mogelijkheden van uw haar.
 
Alle snit en kleuren bij Capelli zijn steeds groeiende elementen in een wereld van fantasie. Mode verandert, haar groeit, structuren schijnen steeds anders te worden naarmate je ze draagt. Vormen verschijnen en gaan weer weg. Daarvoor creëerden wij een salon dat deze filosofie uitdraagt! Daarom wordt er zoveel aandacht besteed aan details en opleiding. Wij zijn er ons van bewust dat als we dit allemaal willen blijven realiseren, we constant onze technische bagage moeten bijschaven, bewerken en weer loslaten teneinde alles weer opnieuw te kunnen uitvinden.
 
Elke klant is een individu en hoort ook zo behandeld te worden. Alleen zo kunnen we de juiste snit en de juiste kleur vinden die bij ieder van jullie past.
 
Onze weloverwogen, gesofistikeerde looks geven onze Capelli-klanten een instant gevoel van vrijheid, blijheid, een zelfverzekerd en ongedwongen gevoel dat voortkomt door ons perfect aansluitend kapsel en kleur.
 
Jong,modieus en trendy zijn dé kernwoorden van Capelli!
Kom eens langs, wij bevinden ons vlak aan de Delhaize, aan de Suikerkaai.
Parkeren is ook geen probleem!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Capelli een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond