Openingsuren

Maandag 27/05 18:00 - 00:00
Dinsdag 28/05 GeslotenGesloten
Woensdag 29/05 14:00 - 00:00
Donderdag 30/05 18:00 - 00:00
Vrijdag 31/05 18:00 - 02:00
Zaterdag 25/05 14:00 - 00:00
Zondag 26/05 14:00 - 20:00

Info

Bowling

Bij Anglo Bowling & Snooker te Hamme is iedereen welkom. U bent er op woensdag en in de weekends/feestdagen welkom vanaf 14 uur op één van de bowlingbanen van het Anglo Bowlingteam, maar om zeker te zijn van een vrije baan, is reserveren aan te raden. Op dinsdag zijn wij gesloten, en op alle andere dagen open vanaf 18 uur. In de maanden juni en juli zijn wij ook gesloten op maandag. Onze bowlingbanen zijn uitgerust met een modern computersysteem voor een eenvoudige puntentelling.
 

Kids Party

Voor de kids zijn er speciale banen voorzien, die spelplezier garanderen. Ook voor een all-in kids party kan u terecht bij Anglo Bowling. Wij hebben verschillende formules met aangepaste snacks ter beschikking. Bel ons zeker op voor meer informatie!
 

Snooker en Pool

Anglo Bowling Hamme stelt ook enkele snooker banen en pooltafels ter uwer beschikking, die men per uur kan afhuren. U kan hier met uw eigen ploeg of in club verband komen spelen.
 

Bowling Clubs

Sluit u graag aan bij één van de bowling clubs die bij ons kind aan huis zijn? Vraag ons zeker vrijblijvend naar meer informatie over de volgende clubs :

-BC Reborn
-BC De Wackos
-BC Hamme
-Bowling Club Flying Pins
-Wuytens BC
 

Grote Groepen

Wilt u een teambuilding organiseren, een vergadering houden, de zaal afhuren, reserveren voor grote groepen? Dit kan allemaal. Geef ons zeker goed op voorhand een seintje en dan reserveren wij de door u opgegeven dag. Er kunnen een aantal lekkere snacks gegeten worden, die op het moment zelf voor u worden klaargemaakt. Ook dit is mogelijk voor grotere groepen. Tevens stellen wij een vergaderruimte ter uwer beschikking voor moest dit gewenst zijn.
 

Evenementen

Het hele jaar door organiseren wij tal van leuke evenementen. Hou hiervoor zeker onze Facebook pagina in de gaten! Zo organiseren wij vb een nachtbowling waar er ook voor ontbijt wordt gezorgd. Ook houden we elk jaar een Halloweenbowling, en zijn we sinds kort gestart op zaterdag met onze discobowling.

Ligging en routebeschrijving