Hemiksems Beddencentrum

Openingsuren

Maandag 23/09 Gesloten
Dinsdag 24/09 13:30 - 21:00
Woensdag 25/09 13:30 - 21:00
Donderdag 26/09 09:00 - 18:00
Vrijdag 20/09 09:00 - 18:00
Zaterdag 21/09 09:00 - 18:00
Zondag 22/09 Gesloten

Info

Hemiksem Beddencentrum gelegen op de Provinciale Steenweg 16 in Hemiksem is de winkel waar u moet zijn als u aan het denken bent aan een nieuw bed.
U vindt hier een ruim gamma aan bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems, hoofdkussens, donsdekens dekbedovertrekken, hoeslakens, matras en hoofdkussenbeschermers, badjassen en strandlakens, accessoire om je slaapkamer een fraaie  uitstraling te geven, bedspreien en plaids 
Het Hemiksem Beddencentrum heeft al 30 jaar ervaring op het gebied van bedden en ze adviseren u graag bij de keuze van de juiste matras, hoofdkussens en donsdeken.
 

Bedden en Boxsprings

Al de boxsprings van zijn van de beste kwaliteit en uitsluitend in België gemaakt.
Zo zijn de Boxsprings allemaal voorzien van een antisliplaag die ervoor zorgt dat uw matras mooi op zijn plaats blijft.
 

Matrassen

Het Hemiksem beddencentrum staat u met veel plezier bij met het juiste advies bij uw keuze van een matras.
Welke matras u kiest hangt van persoon tot persoon. Het beddencentrum biedt u daarom verschillende soorten matrassen aan zoals polyether, latex, pocketveren, hard, zacht, allergievriendelijk,...
Kortom, u gaat hier zeker de juiste matras voor u vinden.
 

Lattenbodems en hoofdkussens

De juiste lattenbodem en hoofdkussen zijn even belangrijk als de matras voor uw slaapcomfort. Dit hangt allemaal af van uw slaappatroon en of u eerder tenger gebouwd bent of een zwaardere lichaamsbouw hebt.
Bij Hemiksem beddencentrum houden ze zich eraan om iedereen met het juiste advies bij te staan zodat elke klant met het juiste bed naar huis kan.
Hier helpen ze u van lattenbodem, matras, hoofdkussens, donsdeken tot bad- en bedtextiel.
  

Donsdekens en dekbedden

Ze bieden u 2 soorten dekbedden en donsdekens aan enerzijds de natuur donsdekens, deze zijn gemaakt van echte dons van ganzen en passen zich perfect aan uw lichaamstemperatuur aan.
Anderzijds zijn er de synthetische donsdekens, deze zijn goedkoper in aankoop en makkelijk zelf te reinigen maar ventileren minder en passen zich niet aan uw lichaamstemperatuur aan.
 

Reiniging donsdekens en gratis levering

Linda biedt u ook de mogelijkheid en service aan om uw donsdeken en hoofdkussen vakkundig te laten reinigen. Hebt u hier graag meer info over dan kan u steeds contact opnemen via bovenstaande gegevens.
Bovendien leveren ze gratis aan huis en nemen ze indien u dit wenst uw oude matras terug mee.
 
Kortom als het om uw slaapcomfort gaat bent u bij Hemiksem beddencentrum op de juiste plaats!

Koop rechtstreeks via onze webshop:
www.storesquare.be

Ligging en routebeschrijving