De handelaars uit Herne stellen voor

Alles over Herne

Herne is een toffe gemeenten in Vlaams-Brabant. Het is zeer landelijk omringd wat een rust met zich mee brengt. De gemeente bestaat uit Herfelingen, Sint-Pieters-Kapelle en Kokejane, elk met unieke historische achtergronden. Herne is een ontsnapping aan de drukte van de omliggende steden. 
 

Herne is rijk aan natuurlijke schoonheid met uitgestrekte weilanden, bossen en wandelpaden. Populaire routes zoals de Markvallei-wandeling bieden adembenemende uitzichten. Fietspaden slingeren door het schilderachtige landschap, ideaal voor natuurliefhebbers.

Herne heeft veel natuurlijke schoonheid met ver uitgestrekte weilanden. 

Herne is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met een treinstation dat regelmatige verbindingen naar Brussel heeft. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in het centrum en nabij bezienswaardigheden. Lokale busdiensten maken verplaatsingen binnen de gemeente eenvoudig.
 

Kortom, Herne is een ideale bestemming voor rust, cultuur en natuur. Of je nu historische bezienswaardigheden wilt zien, lokale evenementen wilt bijwonen, of wilt genieten van de natuur, Herne heeft voor ieder wat wils. Ontdek de charme en schoonheid van deze betoverende gemeente.
 

Nieuws uit Herne

Op Handelsgids Herne wordt er op regelmatige basis nieuws over bepaalde gebeurtenissen of evenementen, op de handelsgids van Herne geplaatst. Ben je zelf lid bent van een vereniging of hebt je nieuws dat je graag zou willen delen op Handelsgids, dan kan je dat nieuws mailen naar marketing@handelsgids.be. Na controle van je bericht plaatsen we je nieuwtje online, inclusief een eventuele link naar je website of social media.