Banner Ck Deco

Openingsuren

Maandag 25/03 Na afspraak
Dinsdag 26/03 Na afspraak
Woensdag 27/03 Na afspraak
Donderdag 28/03 Na afspraak
Vrijdag 29/03 Na afspraak
Zaterdag 23/03 Na afspraak
Zondag 24/03 Na afspraak

Foto’s

Info

Ck Deco staat klaar voor de afwerking en inrichting van uw woning, winkel, praktijkruimte, of bureel Zo vervaardigt de vakman uit Herzele meubelen op maat zoals ingemaakte kasten en keuken- en badkamermeubelen. Ck Deco is eveneens gespecialiseerd in gyproc- en isolatiewerken en het leggen van parket en laminaatvloeren.
 

Alle maatwerk voor uw interieur

Schrijnwerker Ck Deco uit Zele voorziet uw hele woning van een unieke sfeer dankzij meubelstukken op maat. Laat uw wensen kennen en verkrijg een dressing of inbouwkast op maat. Ook uw keuken, bureau en berging kan voorzien worden van op maat gemaakte meubelen. Ck Deco is eveneens gespecialiseerd in het realiseren van badkamermeubels op maat.
 

Gyproc

Voor u overgaat tot het beschilderen of behangen van uw binnenmuren en plafonds bij uw renovatie of nieuwbouwproject, is het belangrijk dat u alles eerst goed egaliseert. Dit werk laat u beter over aan een specialist, zoals Ck Deco uit Herzele.

De specialist maakt alles egaal dankzij droog pleisterwerk, beter gekend onder de naam gyproc of gipsplaten. Gyproc is zeer geschikt voor het opdelen van ruimtes met valse stijlwanden. Er kan gemakkelijk isolatie tussen worden geplaatst om zo een ruimte op te delen.

Ligging en routebeschrijving