BVBA Van Herreweghe Frans & Zn

Info

Van Herreweghe Frans en Zn., een familiebedrijf van vader op zoon, is al tientallen jaren actief in de bouwwereld. Het bedrijf uit Herzele biedt de ideale mix van professionalisme en een persoonlijke benadering. De bouwheer volgt uw hele bouwverhaal op de voet. U kan bij Van Herreweghe Frans en Zn. terecht voor zowel, open, halfopen, als gesloten bebouwing en appartementen. Zowel traditioneel metselwerk als modern lijmwerk behoren tot de expertise van dit bouwbedrijf. Ook voor verbouwingswerken, van klein tot groot, kan u bij Van Herreweghe Frans en Zn. Terecht.

 

Nieuwbouw

Van Herreweghe Frans en Zn. uit Herzele is een traditionele woningbouwer die vertrouwd is met alle woningstijlen: pastorijstijl, modern en strak, Spaans getint of een andere stijl volgens uw smaak.
Uw appartementen worden gebouwd binnen de vooropgestelde tijdslimiet zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

 

Renovatie

Bent u van plan uw woning uit te breiden of te renoveren? Ook dan kan u bij B.V.B.A. Van Herreweghe Frans en Zn. terecht. U kan de experts van het bouwbedrijf inschakelen voor de volledige renovatie van uw woning, uitbreiding van uw woongedeelte en meer. De bouwexpert helpt u met het nodige advies om uw bouwproject te laten slagen volgens uw wens.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief