Openingsuren

Maandag 02/10 14:00 - 18:00
Dinsdag 03/10 14:00 - 18:00
Woensdag 04/10 GeslotenGesloten
Donderdag 05/10 14:00 - 18:00
Vrijdag 06/10 14:00 - 18:00
Zaterdag 07/10 10:00 - 13:00
Zondag 08/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Century 21 Animo Heusden-Zolder

Voor de expert in onroerend goed moet u bij Century21 Animo zijn! Zij helpen u met de aankoop, verkoop of verhuur van uw onroerend goed, zodat u steeds uw gebouw of appartement goed in de kijker weet te zetten en naar waarde kan schatten.
 

Begeleiding bij het kopen of huren van onroerend goed

De onroerende goederenmarkt is een waarmee iedereen al eens in contact komt. Zonder veel ervaring is het echter niet altijd gemakkelijk hier door te navigeren! Daarom schiet Century21 Animo u graag te hulp. Bent u op zoek naar een appartement, huis, villa, bungalow, vakantiehuis, zaal … te koop of te huur? Dan zullen zij u van het begin tot het einde van het koop- of huurproces begeleiden en adviseren. De vastgoedmakelaar helpt u het ideale pand voor uw wensen, noden en budget te vinden en zorgt ervoor dat u een eerlijke prijs krijgt.
 

Hulp en gratis waardebepaling voor verkoop of verhuur

Staat u aan de andere kant van het verhaal en wenst u uw pand te verkopen of te verhuren? Dan kan u eveneens rekenen op Century21 Animo. U kan er in de eerste plaats altijd vragen naar een volledig gratis schatting van uw onroerend goed, zo heeft u steeds een idee van wat een eerlijke prijs is om te vragen, zo krijgt u uw woonst verkocht, maar ook niet voor te weinig, dan mist u immers heel wat geld. Verder zal de vastgoed makelaar u met veel plezier helpen zoeken naar een koper of huurder.
 

Investeringen, bedrijfsvestigingen en buitenverblijven

Wenst u jaarlijks in een vertrouwde omgeving te ontspannen in het buitenland? Dan helpt Century21 Animo u aan een zalig buitenverblijf in Spanje, volledig volgens uw wensen en aangepast aan uw budget. Verder kunnen ook bedrijven en investeerders rekenen op deskundige dienstverlening. De makelaar helpt u graag met het bepalen van de ideale vestiging voor uw bedrijf, aangepast aan de sector, grootte van uw bedrijf en juiste dienstverlening. Verder staan ze ook steeds klaar met deskundige tips en adviezen voor het investeren in onroerend goed.
 
Bent u op zoek naar een nieuwe woonst, bedrijfsvestiging of buitenverblijf, of wenst u uw pand te verhuren of verkopen? Century21 Animo leidt alles in goede banen! U kan voor meer informatie over de exacte dienstverlening steeds terecht op de website van Animo Century 21 in Heusden Zolder, of op het nummer 011/22 07 50.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Century21 Animo een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond