Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten13:30 - 18:00
Dinsdag 25/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Info

 

Beauty, Wellness & Healing Center NityaShima

 
Karin & Dirk kijken er naar uit om u welkom te heten in hun praktijk!


NityaShima is een holistische wellnesspraktijk in Gits (Hooglede) waar je in alle vertrouwen en rust terecht kan voor begeleiding en advies op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en algeheel welbevinden, oftewel wellness.
 

Massage, healing en verzorging

Je komt bij NityaShima volledig tot rust in de vorm van relax massages, therapeutische massages, healing, coaching, verzorgingen, workshops & cursussen. In de zaak zelf worden de ontspannende en lekker geurende 100% natuurlijke oliën gebruikt om al je zintuigen in een relaxerende stemming te brengen.
 

Ontspannende massage-ervaring voor iedereen

Het doel van NityaShima is om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van hun uitgebreide expertise en de daaraan gepaarde deugddoende massages. Met meer dan 15 jaar ervaring in diverse massagetechnieken, zorgen zij bij eender welke gekozen massage dat deze altijd op uw noden afgestemd wordt. Of het nu schouders of nek zijn die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, bij hen krijgt u dat!
 

Wellnessproducten en tal van leuke geschenkjes vind je terug in de Positive Vibes Shop

U kan ook producten bij ons aankopen. Zo kan u na een heerlijke ontspannen massage, workshop of therapiesessie in de zaak ook thuis dat relaxte gevoel verderzetten en uw geest en lichaam blijven stimuleren. Daarnaast kan u in de ‘positive vibes shop’ terecht voor de aankoop van tal van prachtige juwelen, draken, Engelen, Elfjes en andere leuke beeldjes, De shop kan vrij bezocht worden iedere maandag tussen 13u30 en 18u of je kan bestellen via de webshop.

Maak online uw afspraak en laat je in de watten leggen door een professionele massage, of spring eens binnen in de shop en ontdek het leuke aanbod! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Nityashima

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/