Nityashima

Openingsuren

Maandag 25/11 13:30 - 18:00
Dinsdag 19/11 Na afspraak
Woensdag 20/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 23/11 Na afspraak
Zondag 24/11 Gesloten

Foto’s

Info

Beauty, Wellness & Healing Center NityaShima

 
Karin & Dirk kijken er naar uit om u welkom te heten in hun praktijk!


NityaShima is een holistische wellnesspraktijk in Gits (Hooglede) waar je in alle vertrouwen en rust terecht kan voor begeleiding en advies op het gebied van afslanken, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en algeheel welbevinden, oftewel wellness.
 

Massage, healing en verzorging

Je komt bij NityaShima volledig tot rust in de vorm van relax massages, therapeutische massages, healing, coaching, verzorgingen, workshops & cursussen. In de zaak zelf worden de ontspannende en lekker geurende Aloë Vera Forever Living Products gebruikt om al je zintuigen in een relaxerende stemming te brengen.
 

Ontspannende massage-ervaring voor iedereen

Het doel van NityaShima is om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van hun uitgebreide expertise en de daaraan gepaarde deugddoende massages. Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse massagetechnieken, zorgen zij bij eender welke gekozen massage dat deze altijd op uw noden afgestemd wordt. Of het nu schouders of nek zijn die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, bij hen krijgt u dat!
 

Wellnessproducten, juwelen en de positive vibes-shop

U kan veel van de gebruikte producten ook zelf kopen. Zo kan u na een heerlijke ontspannen massage, workshop of therapiesessie in de zaak ook thuis dat relaxte gevoel verderzetten en uw geest en lichaam blijven stimuleren. Daarnaast kan u in de ‘positive vibes-shop’ terecht voor de aankoop van tal van prachtige juwelen en leuke beeldjes, beschikbaar iedere maandag tussen 13u30 en 18u.

Maak online uw afspraak en laat je in de watten leggen door een professionele massage, of spring eens binnen in de shop en ontdek het leuke aanbod! 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

Kerst opendeur

Bent u nog op zoek naar een geschikt Kerst- of Nieuwjaarsgeschenkje? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op 15 december tussen 10u30 en 16u30, gezellig met een babbel, knabbel en bubbels. Bij aankoop vanaf €20,00 ontvangt u een gratis geschenkje.

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief

Reviews

Vriendelijkheid dragen jullie ho... 10 Review door: Marleen
Super vriendelijke ontvangst. Ee... 10 Review door: Nathalie
Op elk vlak was het een heel aan... 10 Review door: Franca
Supertevreden... 9,8 Review door: Johan
Topzaak... 10 Review door: Karin
bij Karin wordt je heel vriendel... 10 Review door: Lieve
je komt tot rust als je hier kom... 10 Review door: Deborah