Music Services - Michel Stoffels

Openingsuren

Maandag 27/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/05 08:30 - 12:30
Woensdag 29/05 08:30 - 12:30
Donderdag 30/05 08:30 - 12:30
Vrijdag 31/05 08:30 - 16:00
Zaterdag 25/05 08:30 - 17:00
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Info

Bent u een DJ op zoek naar een feest of apparatuur, of bent u zelf op zoek naar een DJ voor uw feest, fuif of ander evenement, of wenst u uw evenement dat extra showgehalte geven met professioneel vuurwerk, lichtshows en ander materiaal? Dan heeft Music Services Michel Stoffels de oplossing voor u!
 

Verhuur van Deejay, DJ-booth, licht, beeld, geluid en showmateriaal

U kan rekenen op Music Services Michel Stoffels voor de verhuur van haast alles wat u nodig heeft om een goede muziekshow te garanderen. Dit gaat van simpele draaitafels tot volledig uitgeruste discobars met lasereffecten, vuurwerk, extra geluidsinstallaties en meer! Heeft u daarnaast een diskjockey nodig om de show in goede banen te leiden? Geen probleem! U vindt het aanbod aan alles wat u nodig heeft voor het muziek- en showaspect van uw evenement, van tuinfeesten tot fuiven tot trouwfeesten, op de website.
 

Coach, planner of feestconsultant

Bent u op zoek naar meer dan enkel een persoon en een hoop materiaal om muziek en spektakel te voorzien? Dan staat Music Services Michel Stoffels voor u paraat als partyplanner. Laat Michel, een expert in het vakgebied met ruim 23 jaar ervaring, uw feest van begin tot einde in goede banen leiden. Of het nu gaat om een trouwfeest of een bedrijfsfeest, hij regelt alles, volledig aangepast aan uw wensen, maar toch met zijn persoonlijke touch. U kiest zelf of u alleen beroep doet op advies, ook begeleiding of hem volledig zijn gang laat gaan.
 

Kinderdisco Stoffel voor kinderfeestjes

Ten slotte is Music Services Michel Stoffels waarschijnlijk het meest gekend als organisator van de leukste kinderfeesten in het land! Kids DJ Stoffel komt met veel plezier optreden op verjaardagsfeesten, schoolfeesten, communiefeesten … in sets van drie uur, maar verlengingen zijn altijd mogelijk. Voor meer info kan u steeds terecht op de website.
 
Bent u op zoek naar Deejay-materiaal, en Diskjockey, beeld- en geluidsmateriaal, een partyplanner … dan staat Music Services Michel Stoffels klaar om u te helpen. Voor meer informatie over de aangeboden diensten kijkt u best even op www.music-services.be.

Ligging en routebeschrijving