Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Alle producten van Art-fences zijn worden in eigen huis vervaardigd en zijn 100% Belgisch. Dit gebeurt uit gladde staalnetten met draaddikte van 4mm en een maaswijdte van 50 x 50mm. Al onze producten worden warm verzinkt, nadat ze versneden, geplooid en gelast zijn. Daardoor kan Art-Fences een duurzaam kwalitatief hoogstaand product afleveren, dat zijn kwaliteit en schoonheid behoudt in alle weersomstandigheden.

Art-Fences neemt qua productie een unieke positie op de markt in. Hun producten maken dan ook het verschil.
Door de sterkte van ons merk, de hoogstaande perfecte afwerking en korte levertermijnen. Steeds meer klanten kiezen daarom meer en meer voor de producten van Art-Fences.

Art-Fences heeft ook het Handmade in Belgium label.http://www.handmadeinbelgium.com/ledlux_innovation/

Bij Art-Fences zijn afstandshouders, ringen of andere tools voor de samenstelling van uw korven overbodig. Hun producten worden als één product afgeleverd, klaar om direct opgevuld te worden met de breukstenen naar keuze.

Het is mogelijk om voor iedere tuin een unieke look te creëren, simpelweg door de modellen van Art-Fences te combineren meet maatwerk Behalve de schanskorf walls behoren bloembakken, tuinmeubilair, tuinhaarden, … tot de ontwerpmogelijkheden van Art-Fences.
Om u te helpen bij uw zoektocht naar de perfecte uitstraling op maat, is het de doelstelling van Art-Fences om continu op zoek te gaan naar nieuwe en originele ideëen.

Of het nu om standaard projecten of projecten op maat gaat, zodoende kan Art-Fences aan al uw wensen voldoen.
Hetgeen waarin Art-Fences zich wil onderscheiden, is dat kwaliteit altijd voorop staat en worden alle schanskorven perfect afgewerkt. Art-Fences staat garant voor een uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Het motto van Art-Fences: Kwaliteit - Design - Garantie!!!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief