Loodgietertje ('t)

Openingsuren

Maandag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/06 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 15/06 09:00 - 12:00... - ...
Zondag 16/06 Na afspraakNa afspraak

Info

't Loodgietertje

Heeft u sanitaire werken die u enkel toevertrouwt aan een professional of bent u een doe-het-zelver die van professioneel materiaal gebruik wenst te maken voor allerlei loodgietersklussen? Dan staat ’t Loodgietertje voor u paraat.
 

Expert in sanitair en verwarmingsinstallaties

Als u ’t Loodgietertje belt zijn uw sanitair en verwarmingsinstallaties in goede handen. Voor zowel de installatie als de renovatie en onderhoud van deze systemen kan u steeds beroep doen op de expertise en ervaring van hun professionele team loodgieters. In de inmiddels 30 jaar dat ze actief zijn in de sector hebben ze geleerd op een uiterst efficiënte en klantgerichte manier iedere klus tot een goed einde te brengen. De kwaliteit van het materiaal wordt echter niet enkel door deze vakmensen gegarandeerd, maar ook door Buderus, van wiens verwarmingsketels ze officieel verdeler zijn. Ze hebben overigens zo’n 4000 wisselstukken altijd in voorraad.
 

Ook voor de doe-het-zelver

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kan u gebruik maken van de professionele gereedschappen van ’t Loodgietertje. Met deze gereedschappen kan u dan zelf uw onderhouds- en installatiewerken doen, uiteraard tegen een sterk verminderde prijs. Voor deze doe-het-zelvers staat het loodgietersteam echter steeds klaar met praktische tips en begeleiding. Zo weet u dat u het materiaal op een efficiënte en bovendien veilige manier gebruikt.
 
Heeft u nog vragen of bemerkingen, of heeft u een klus voor ’t Loodgietertje? Neem dan gauw contact op via het nummer 059/29 81 86.

Ligging en routebeschrijving