Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 28/05 09:00 - 18:00
Woensdag 29/05 09:00 - 18:00
Donderdag 30/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 31/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 09:00 - 18:00
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Mooi Gekleed

Bij Mooi Gekleed vind je tweedehands merkkledij aan kleine prijzen

Tweedehands kledingzaak Mooi Gekleed uit Torhout biedt winkelplezier voor het hele gezin. Je vindt er zowel baby- en kinderkleding, als dames- en herenkleding. Zij bieden een brede waaier aan kleding van hoogstaande merken, tegen aangename prijzen. Naast kleding hebben ze bij bij Mooi Gekleed ook tal van accessoires en lederwaren zoals handtassen, zonnebrillen, sjaals, riemen, baby-uitzet, etc. 
 

Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, River Woods

Mooi Gekleed heeft een enorm assortiment aan tweedehandskledij van bekende merken. Zo kan je er o.a. kleding vinden van ontwerpers Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en River Woods, maar ook Gucci, G-Star, Esprit, Scapa en Xandress. En dat is nog lang niet alles. Ga zeker langs in deze stijlvolle tweedehands kledingzaak.
 

Tweedehandskledij kopen

Bij Mooi Gekleed zijn ze van alle markten thuis. Dames, heren en kinderen kunnen er hun gading vinden. Bij Mooi Gekleed zorgen ze ervoor dat de artikelen niet ouder zijn dan 3 seizoenen. Zo heb je nog steeds kleding die nog net mee zijn met de laatste modetrends. 
 

Tweedehands dameskledij

Dames van alle leeftijden kunnen hun gading vinden bij Mooi Gekleed. Zij hebben een mooi, ruim assortiment aan tweedehands dameskledij. Er is zowel kledij van grotere merken als van kleinere merken in de aanbieding. Stoere dames vinden broeken, truien en T-shirts in overvloed. De dames die houden om zich vrouwelijker te kleden vinden heel wat leuke jurken, rokken en blouses bij Mooi Gekleed. Maak van je outfit één geheel dankzij de vele accessoires zoals handtassen, sjaals, ... 
 

Tweedehands herenkledij

De tweedehands herenkledij bij Mooi Gekleed heeft zowel moderne als klassieke kledingstukken in de winkel gepresenteerd. Denk maar aan hemden, geklede broeken, maar ook aan jeansbroeken, truien, ... De outfit kan afgewerkt worden met een tweedehands riem.
 

Tweedehands kinderkledij

Het is niet altijd even makkelijk om te shoppen voor baby's en kinderen. Mooi Gekleed helpt je graag verder en laat je met plezier kinderkledij zien in de stijl die je zoekt. Baby's en kinderen groeien er ook snel weer uit en er is zoveel keuze uit tweedehands kinderkledij die nog in perfecte staat zijn en niet zo prijzig. Bij Mooi Gekleed vind je de combinatie uit kledij in goede staat, de beste prijzen en merkkledij in één. 
 

Tweedehands baby-uitzet

Je bent in verwachting, en dat is heugelijk nieuws! Alleen komt er veel bij kijken. Een baby heeft veel nodig en zoals we allemaal weten stijgen de prijzen alleen maar in de hoogte. Dankzij Mooi Gekleed vind je naast kleding ook heel interessante meubelen, artikelen om je baby-uitzet te vervolledigen, en dit aan aangename prijzen. 
 

Tweedehandskledij verkopen

Heb je zelf heel wat kledij in je kleerkast hangen die een tweede leven verdienen, Mooi Gekleed neemt ze met plezier aan. De kleding moet wel in perfecte staat en gewassen zijn. Dus i.p.v. je kleren gewoon weg te gooien, kan je er andere mensen een groot plezier doen, door je kledij aan Mooi Gekleed te brengen. De kledij wordt zorgvuldig gescreend en aan de hand daarvan wordt er een verkoopprijs bepaald. Wil je graag nog meer informatie, dan kan je dit nalezen op hun website http://www.mooigekleed.be
 

De Parel

 

Decoratie en geschenken 

Naast de zaak in tweedehandskledij heeft Peter nog een tweede zaak in Torhout, namelijk De Parel. Dit is een shop die gelegen is op hetzelfde adres als Mooi Gekleed waar je decoratie en geschenken kunt aankopen. Zo vind je er o.a. thee assortiment, koffertjes, en nog veel meer.  De Parel is een winkel vol mooie momenten.
 

Printshop, textielbedrukking

Onze printshop komt groter in beeld in de zaak. Heb je drukwerk nodig, dan ben je bij De Parel aan het juise adres. Dit geldt ook voor textielbedrukking. Wil je graag een speciale boodschap overbrengen via kleding, kraslootjes, op wijnflessen, op vilten tassen,... De Parel maakt er iets moois van op jouw maat en jouw budget. 
 

Afhaalpunt voor PostNL

De Parel is jouw verzend- en afhaalpunt voor PostNL. Zij zorgen ervoor dat alle pakketten met de grootste zorg worden verzonden en worden aangenomen.
 

Huisdecoratie, keukengerei

De Parel in Torhout is een combinatie van een printshop met een winkelgelegenheid voor huisdecoratie en keukengerei. Je vindt er werkelijk alles wat je nodig hebt om je woning op en top te maken. Maak het gezellig bij je thuis dankzij De Parel. Voor verdere vragen kan je hen contacteren via info@de-parel-torhout.be. Surf ook zeker eens naar https://www.de-parel-torhout.be/. http://www.de-parel-ieper.be 

Ligging en routebeschrijving